Megkezdtük a jegyértékesítést a 2014.11.01-én 1600 órai Dunaújváros PASE- PMFC-MATIAS bajnoki mérkőzésre!

pmfc

Vásárolja meg jegyét online!

Éljen az elővételi lehetőséggel!

Plusz segítség!

Az online jegyvásárlást megteheti otthonról is – a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos jegyértékesítő weboldalán, egy előzetes regisztráció után teheti meg a következő elérhetőségen: https://meccsjegy.mlsz.hu/ -, de akinek ez gondot okoz, mi megoldást nyújtunk számukra! Csupán annyit kell tenniük, hogy a Vasmű úton található Turinform Irodába bemennek, ahol a kolléganők készséggel segítenek az elővételi jegyvásárlás lebonyolításában!

Tourinform Iroda

cím: 2400 Dunaújváros Vasmű út 10/a
tel/fax: 25/ 500-148, 25/ 500-149
e-mail: dunaujvaros@tourinform.hu

 turinform térkép

A találkozókra a felnőtt belépő jegy 1200, míg a nyugdíjas- és diákjegy 800 forintba kerül.

 

Névre szóló jegyértékesítés

 

Az online jegyvásárláshoz a Klubkártyájára és a bankkártyájára szükség van!

 

A sportról szóló 2004. évi I. törvény, illetve a sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004 (III.31.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó labdarúgó-mérkőzések során a jegyértékesítést névre szólóan kell végrehajtani. A névre szóló jegyértékesítés során a nevet, születési helyet és születési időt kell megadni. A fizetés internetbankon keresztül történik, ezért a bankkártyájára szüksége lesz.

 

Nyomtassa ki a jegyét, úgy hozza magával!

Amennyiben sikeresen végrehajtotta a jegyvásárlást, akkor azt otthon, vagy a Turinform Irodában nyomtassa ki, és a találkozóra hozza magával.

 Készpénzben is fizethet!

Hétköznap 900 – 1200 és 1300 – 1600 óra között jegyét megvásárolhatja a Dunaferr Klubház 307-es irodájában is, ahol készpénzzel is tud fizetni.

Bízunk abban, hogy nagyon sokan fognak élni az elővételi lehetőséggel, melyet elmondanak barátaiknak is, így soron kívül hozzájuthatnak a belépőjegyekhez!