Folytatódnak a látványos munkák!

DSCF0040

A mai napon történelmi eseménynek lehettünk szemtanúi, hiszen megtörtént két lámpaoszlop felállítása a Dunaújváros Stadionban!

DSCF0075

A világító berendezések a világ élvonalát képviselik, melyeket a Philips cég több, mint egy évtizeden keresztül fejlesztett.

A világítás az új nemzetközi előírásoknak megfelelő lesz, így az a HD-s közvetítéseknek is megfelel. A legmegfelelőbb fényviszonyok beállításának érdekében a lámpatestek a pálya sarkainál elhelyezkedő négy oszlopon és a hosszanti lelátók feletti tetők szélén lesznek.

DSCF0070

A munkálatok megfelelő ütemben tartanak, így egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy próbaként kigyulladjanak a fények a stadionban.

 

Figyelem!

lámpaállítás térkép

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy 2014. október 2-án csütörtökön előreláthatólag 7.30-17.00 óra között villamos kivitelezési munkák miatt a Vasmű út Stadion melletti szakaszát teljes szélességben lezárják. Kerülni a Vasmű út – Építők útja – Hunyadi János út útvonalon lehet.

 

A szurkolók a kivilágított stadionban, az első hazai mérkőzést 2014. október 17-én szurkolhatják végig, amikor a Szombathelyi Haladást fogadjuk.