2014.10.17-én, pénteken 19 órakor játssza csapatunk az első hazai mérkőzését, melyhez közeledve érezzük, hogy azt fokozottan várják szurkolóink.  Egyre többen tesznek fel számunkra olyan kérdéseket, melyekre most is válaszokat adunk.

Hol tudok parkolni?

A megszokott helyeken!

Ezek az Eszperantó út melletti kisebb parkoló, a Dunaújváros Sportcsarnok előtti nagy parkoló.

Ahol viszont természetesen nem tud, az a Dunaújváros Stadion közvetlen szűk környezetében lévő – a sorompón belül lévő – parkolók.

Térkép:

http://dpase.hu/dunaujvarosi-stadion/

 

Hol tudok bejutni a stadionba, ha jegyet szeretnék vásárolni?

 2014_vegleges_dpase_stadion

 

A vendégszurkolók a vendégek számára fenntartott jegypénztárnál („C, D és E” szektorok mögött található, a stadion északi oldalán).

A hazai szurkolók a Dunaújváros Sportcsarnok parkolója mellett található kapun keresztül, az Eszperantó út felöl. Innen jutnak el azok a jegypénztárakhoz, akik a helyszínen szeretnék megvásárolni jegyüket. Ők arra készüljenek, hogy hosszú sorban állásra számíthatnak, hiszen a belépőjegyek névre szólóak, melyek kinyomtatása egy kisebb időt vesz igénybe.

Hogyan jutok gyorsabban jegyhez?

A válasz egyszerű: elővételben!

Minderről itt tudhat meg többet: http://dpase.hu/2014/10/02/soron-kivul/

 

A mérkőzés napján a jegyét elővételben a klubház 307-es irodájában 8-17 óra között, majd a helyszíni jegypénztárakban a meccs előtt két órával, 17 órától, a kapunyitáskor vásárolhatja meg. Itt készpénzzel is fizethet!

A leggyorsabbak, akik 18.30-ig feljutnak a büféig, jutalom sörben részesülnek.

Plusz segítség!

Az online jegyvásárlást megteheti otthonról is, de akinek ez gondot okoz, mi megoldást nyújtunk számukra! Csupán annyit kell tenniük, hogy a Vasmű úton található Turinform Irodába bemennek, ahol a kolléganők készséggel segítenek az elővételi jegyvásárlás lebonyolításában! Jegyét a helyszínen internetbanki utalással fizetheti ki.

Tourinform Iroda

cím: 2400 Dunaújváros Vasmű út 10/a
tel/fax: 25/ 500-148, 25/ 500-149
e-mail: dunaujvaros@tourinform.hu

Névre szóló jegyértékesítés

Az online jegyvásárláshoz a Klubkártyájára és az internetbankjára van szüksége!

A sportról szóló 2004. évi I. törvény, illetve a sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004 (III.31.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó labdarúgó-mérkőzések során a jegyértékesítést névre szólóan kell végrehajtani. A névre szóló jegyértékesítés során a nevet, születési helyet és születési időt kell megadni. A fizetés banki átutalással történik, ezért a bankkártyájára szüksége lesz.

 

Nyomtassa ki a jegyét!

Amennyiben sikeresen végrehajtotta a jegyvásárlást, akkor azt otthon, vagy a Turinform Irodában nyomtassa ki, és a találkozóra hozza magával.

 Bízunk abban, hogy nagyon sokan fognak élni az elővételi lehetőséggel, melyet elmondanak barátaiknak is, így soron kívül hozzájuthatnak a belépőjegyekhez!

 

A vendégszurkolók a vendégek számára fenntartott jegypénztárnál válthatják meg a jegyet („C, D és E” szektorok mögött található, a stadion északi oldalán), míg a hazai szurkolók a Dunaújváros Sportcsarnok parkolója mellett található kapun keresztül, az Eszperantó út felől jutnak el a jegypénztárakhoz. 

Autókkal parkolni az Eszperantó út kisebb parkolójában és a Dunaújváros Sportcsarnok előtti nagy parkolóban lehet. 

Hová tudok majd jegyet váltani?

 2014_vegleges_dpase_stadion

 

A vendég szurkolók a „C”, „D” és az „E” szektorokban (stadion északi oldal), a hazai szurkolóink a stadion keleti, Eszperantó út felöli oldalán: a „G”, „H”, „I”, „J”, „K” és az „L” szektorokban szurkolhatnak majd.

Mindezekről bővebben itt olvashat: http://dpase.hu/2014/10/04/hova-szol-majd-a-jegyem-es-a-berletem/

 

Arra kérem Önöket, hogy segítsenek abban, hogy ezek az információk

minél több szurkolóhoz eljussanak, és ha tehetik, akkor ezt az írást

osszák meg minél többen a közösségi oldalukon!

Bízva abban, hogy minden fontos kérdésre választ adtunk,

ezen sorok olvasói, családtagjai, barátai is

mindannyian élnek az elővásárlás lehetőségével,

és így elkerülhetjük a jegypénztáraknál várható

több órán keresztüli sorban állást!

Ha van még kérdése, akkor azt a Dunaújváros PASE facebook oldalán tegye fel.