Jegyét elővételben vásárolja meg!

DSC_1020

 

A Liga Kupában aratott magabiztos győzelem remélhetőleg jó előjel a

pénteki, 19 órakor kezdődő Haladás elleni első villanyfényes találkozó előtt, melyre elővételben, vagy elektronikus úton érdemes megvásárolni a jegyeket.

Ez azért fontos, hogy a meccsre kilátogató szurkolók elkerüljék a hosszú sorban állást, mivel az NB I-es összecsapásokat már csak névre szóló belépőjeggyel lehet megtekinteni, melyhez klubkártyára is szükség van, melyet a mérkőzés napjáig ingyenesen válthat ki a Dunaferr Klubház 307-es irodájában. Ha ez meg van, akkor az online jegyvásárlást megtehetik otthonról is – a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos jegyértékesítő weboldalán, egy előzetes regisztráció után a következő elérhetőségen: https://meccsjegy.mlsz.hu -, de akinek ez gondot okoz, a Vasmű úti Tourinform Irodában is megteheti, ahol a kolléganők készséggel segítenek az elővételi jegyvásárlás lebonyolításában.

A Turinform Irodában vásárlók bankkártyával internetbankon keresztül tudnak csak fizetni!

 

A találkozókra a felnőtt belépőjegy 1200, míg a nyugdíjas- és diákjegy 800 forintba kerül.

 

A jegyét október 16-án – munkaidőben – elővételben a klubház 307-es irodájában is megvásárolhatja, de ezt megteheti a mérkőzés napján – 17-én is – 800 és 1700 óra között.

 DSC_1001

Belépőjegyét a helyszíni jegypénztárakban a meccs előtt két órával, 1700 órától, a kapunyitáskor vásárolhatja meg, de itt hosszas sorban állásra kell felkészülnie!

 

Azok a leggyorsabb hazai szurkolók, akik 1830-ig feljutnak a büféig, jutalom sörben részesülnek!

 2014_vegleges_dpase_stadion

 

A vendégszurkolók a vendégek számára fenntartott jegypénztárnál válthatják meg a jegyet („C, D és E” szektorok mögött található, a stadion északi oldalán). A hazai szurkolók pedig a sportcsarnok parkolója mellett található kapun keresztül, az Eszperantó út felől jutnak el a jegypénztárakhoz.

A vendég szurkolók a „C”, „D” és az „E” szektorokban, a hazai szurkolóink a stadion keleti, Eszperantó út felöli oldalán, a „G”, „H”, „I”, „J”, „K” és az „L” szektorokban szurkolhatnak majd.

Autókkal parkolni a megszokott helyeken lehet, vagyis a Dunaújváros Sportcsarnok előtti nagy parkolóban, és az Eszperantó úton lévő kis parkolóban.