Miért állna sorban órákig?

 

Bizonyára sokan tudják, hogy voltak olyan első osztályú mérkőzések, melyek előtt tömött sorokban álltak a szurkolók, hogy kézbe vehessék belépőjegyüket. Sajnos olyanok is voltak köztük, akik csak félórás késéssel léptek a stadionban, vagy olyanok is, akik megunták a várakozást, és hazamentek.

Mi ezt szeretnénk elkerülni, melyre megoldást nyújtunk szurkolóink részére!

Ezt lehet úgy is, hogy a helyszíni jegyvásárlás esetén legalább 2 órával a mérkőzés kezdete előtt sorba kell állni a jegypénztárnál a nagy tömeg elkerülése végett, de lehet sokkal egyszerűbben is!

Vásárolja meg jegyét online!

Arra kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzés előtti sorban állás elkerülése miatt éljenek az elővételi lehetőséggel.

Ezt a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos jegyértékesítő weboldalán, egy előzetes regisztráció után teheti meg a következő elérhetőségen: https://meccsjegy.mlsz.hu/.

 

A mérkőzés napján a jegyét elővételben a klubház 307-es irodájában 8-17 óra között, majd a helyszíni jegypénztárakban a meccs előtt két órával, 17 órától, a kapunyitáskor vásárolhatja meg. Itt készpénzzel is fizethet!

A leggyorsabbak, akik 18.30-ig feljutnak a büféig, jutalom sörben részesülnek.

Plusz segítség!

Az online jegyvásárlást megteheti otthonról is, de akinek ez gondot okoz, mi megoldást nyújtunk számukra! Csupán annyit kell tenniük, hogy a Vasmű úton található Turinform Irodába bemennek, ahol a kolléganők készséggel segítenek az elővételi jegyvásárlás lebonyolításában! Jegyét a helyszínen internetbanki utalással fizetheti ki.

Tourinform Iroda

cím: 2400 Dunaújváros Vasmű út 10/a
tel/fax: 25/ 500-148, 25/ 500-149
e-mail: dunaujvaros@tourinform.hu

 

A találkozókra a felnőtt belépő jegy 1200, míg a nyugdíjas- és diákjegy 800 forintba kerül.

 

Névre szóló jegyértékesítés

Az online jegyvásárláshoz a Klubkártyájára és az internetbankjára van szüksége!

A sportról szóló 2004. évi I. törvény, illetve a sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004 (III.31.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó labdarúgó-mérkőzések során a jegyértékesítést névre szólóan kell végrehajtani. A névre szóló jegyértékesítés során a nevet, születési helyet és születési időt kell megadni. A fizetés banki átutalással történik, ezért a bankkártyájára szüksége lesz.

 

Nyomtassa ki a jegyét!

Amennyiben sikeresen végrehajtotta a jegyvásárlást, akkor azt otthon, vagy a Turinform Irodában nyomtassa ki, és a találkozóra hozza magával.

 

Bízunk abban, hogy nagyon sokan fognak élni az elővételi lehetőséggel, melyet elmondanak barátaiknak is, így soron kívül hozzájuthatnak a belépőjegyekhez!

 

A vendégszurkolók a vendégek számára fenntartott jegypénztárnál válthatják meg a jegyet („C, D és E” szektorok mögött található, a stadion északi oldalán), míg a hazai szurkolók a Dunaújváros Sportcsarnok parkolója mellett található kapun keresztül, az Eszperantó út felől jutnak el a jegypénztárakhoz. 

A vendég szurkolók a „C”, „D” és az „E” szektorokban, a hazai szurkolóink a stadion keleti, Eszperantó út felöli oldalán, a „G”, „H”, „I”, „J”, „K” és az „L” szektorokban szurkolhatnak majd.

Autókkal parkolni a megszokott helyeken, az Eszperantó út kisebb parkolójában és a Dunaújváros Sportcsarnok előtti nagy parkolóban lehet.