BKV Előre  – Dunaújváros PASE U14: 0 – 9 (0-5)

Gólszerző:  4′, 47′,77′ Balyi Adrián, Schneirer Balázs 14′,24′,37′, Perjési Viktor 39′,65′, Gertner Patrik 74′

Összeállítás: Németh Márk (41′ Gergely Milán) – Behán Adrián, Rudolf András (51′ Garda Bálint), Bakos Dominik (51′ Gertner Patrik), Halász Péter, Balogh Patrik (60′ Palotai Márk),Vajda Roberto, Perjési Viktor, Kovács Barnabás, Balyi Adrián, Schnierer Balázs ( 51′ Bagó Gergő)

További tartalék:

Kisméretű műfüves pályán magabiztos győzelmet arattunk. Végig irányítottuk a mérkőzést, góljainkat felépített támadások után szereztük. Dicséret a csapatnak a mérkőzéshez való hozzáállásért és a jó játékért.

BKV Előre – Dunaújváros PASE U15: 3-3 (2-2)

Gólszerző:  28’ 72’ Máthé Dávid, 27′ Pinczési Bence

Összeállítás: Krajczár Szabolcs  – Tóth Barna , Bereczki Zoltán, Schneider Dominik, Lovas Dániel, Hollósi Bálint , Pintér Csaba, Fekete Tamás, Finta Ádám (41′ Gádory Erik), Máthé Dávid, Pinczési Bence (68′ Márton Lóránt)

További tartalék:Fejes Dávid, Fejes Csaba,  Dénes Döme

Az ősz utolsó idegenbeli mérkőzésén nagyon nehéz faladat várt ránk a BKV Előre vendégeként. Jól kezdtük a mérkőzést, szervezetten futballoztunk, de a végjátékban rendre hibáztunk. Ebben szerepet játszott az igen rövid és keskeny játéktér is. A második félidőben a hazaiak egyre agresszívebben, helyenként durván, alattomos szabálytalanságokkal próbálták megakadályozni támadásainkat, amit a kiosztott négy sárga lap is bizonyított. A végjátékban egyre idegesebb hangulat uralkodott a pályán, már nem tudtuk megszerezni a győztes találatot.

Dunaújváros PASE U16 – Mercedes Kecskemét LC : 2 – 5 (0-3)

Gólszerző: 47′,84′ Tóth Ákos

Összeállítás: Szabó Marcell – Holentoner Edvin, Parádi Erik, Cisló Bence, Sziládi Norbert (24’Sarok Erik), Novák Zsombor (85’Tóth Valtar), Tóth Ákos, Szalai Zsolt, Kabai Benjamin (62’Garda Bence), Hamar Erik, Rácz Kevin

További tartalék: Vágó Balázs

Mentálisan is és játékban is helytálltunk egy fizikálisan erősebb, jó csapat ellen úgy, hogy több poszton hiányoztak meghatározó játékosaim sérülés és betegség miatt. A második játékrészben még szebbé tehettük volna az eredményt. A mérkőzéseinket befolyásoló egyéni hibáinkat, ha sikerül kiküszöbölnünk és javítani rajta, tavasszal mindenki ellen esélyesként léphetünk pályára.

Mercedes Kecskemét LC – Dunaújváros PASE U17: 3-0 (1-0)

Összeállítás: Tóth Miklós – Csala Dávid,Demeter Dávid, Hompót Dániel, Molnár Szabolcs, Takács  Szabolcs, Vajda Dávid, Polacsek Patrik, Kemerle Dániel (59′ Molnár Tamás), Bakos Roland (52′ Dukai Tamás), Simon Csaba

További tartalékok: Balogh Ádám

Azt kaptuk amit előzetesen is vártunk, jó fizikumú játékosok próbáltak a hazai pálya előnye mellett magabiztosnak tűnni, de nem tudtak fölénk kerekedni egyenlő harc folyt a pályán. a második félidő elején a cserék révén próbáltam frissíteni a csapatot de azt gondolom egyik cserénk sem tudott hozzá tenni a mérkőzéshez. A csapat megtette azt ami elvárható tőle.

Dunaújváros PASE U18 – Mercedes Kecskemét LC : 1 – 5 (1-2)

Gólszerző:

Összeállítás: Kovács Dorián (84′ Györfi Tamás) – Károlyi Olivér, Katona Ádám (55’Kókai Arnold), Matolcsi László, Bartha Kristóf, Heidecker Richárd (71′ Furuglyás Kristóf), Bartha Roland, Horváth Péter (46′ Csányi Dávid) , Bartha Kristóf, Badi Kristóf , Ásványi Norbert (71’Hajdú Norbert)

További tartalékok:

Jól kezdte a dunaújvárosi csapat a mérkőzést, formás hazai támadások jellemezték a mérkőzés elejét.Egy védelmi hibát kihasználva mégis a vendégcsapat szerezte meg a vezetést.A hazai csapat nem adta fel és még a szünet előtt sikerült szépíteni. a második félidőt nagy hévvel kezdte mindkét csapat, de végül a vendégcsapat minőségi cseréi eldöntötték a mérkőzést.

Mercedes Kecskemét LC – Dunaújváros PASE U21: 0-3 (0-2)

Gólszerző: 19′,52′ Sziládi Roland, 43′ Rosta Levente

Összeállítás: Dániel Csaba (84’Moldován Edgárd) – Fogas Ádám (74’Pekker Roland), Oroszi Krisztián, Ambrus Hunor,  Rosta Levente, Palkó Győző, Spánitz Levente (79’Gémes László), Lajos Lóránd (74’Harsányi István), Fridrich Dávid, Dunai András (79’Kuti András), Sziládi Roland

További cserék:

A Kecskemét kemény játékát jól fogadtuk, nem okozott teljesítményromlást nálunk, így az első húsz perc kiegyenlített játéka után átvettük a játék irányítását.Az ellenfél letámadását többször sikerült átjátszanunk és folyamatossá vált a labdabirtoklásunk. Érződött a csapatunk játékán, hogy mindenki alárendelte az egyéni érdekait a csapat érdekeinek.Párharcokban is jól teljesítettünk, a megszerzett labdákat jó százalékban meg is tudtuk játszani.