Jegyvásárlás

A 2014. november 28-án, pénteken 1900-kor kezdődő Dunaújváros – Honvéd találkozóra – a hatályos jogszabályoknak megfelelve – kizárólag névre szóló jeggyel lehet belépni a Dunaújváros Stadionba.

 

Elővételi lehetőségek

 

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben!

 

Akik nem szerzik be a belépőket, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok lesznek, és a sorban állás miatt akár az első félidőről is lemaradhatnak!

 

Hol vehetem meg a jegyem?

Az MLSZ jegyvásárlási oldalán keresztül – https://meccsjegy.mlsz.hu/ – az interneten, személyesen a klub székházának 307-es irodájában továbbá a dunaújvárosi Turinform irodában.

 

Az online jegyvásárláshoz is kötelező a klubkártya, valamint rendelkezni kell bankkártyával!

 

Az online és az elővétel vásárlásnál a klub 10 % -os kedvezményt biztosít.

 

Ingyen sör!

Azokat a szurkolókat, akik a mérkőzés előtt 1830-ig a büféhez érkeznek, a Dunaújváros PASE Szurkolói Klub jóvoltából ingyen sör várja!

 

 

Aktuális lehetőségek

 

A klub vezetőségének döntése alapján még jobban megkönnyítjük a jegyvásárlást azoknak, akik a fenti lehetőségekkel eddig nem tudtak élni!

A mérkőzés napján, vagyis 2014. november 28-án, pénteken, reggel 9 órától megvásárolhatja jegyét a klubház 307-es irodájában, majd 11 órakor a stadion egyik pénztárát is kinyitjuk. A találkozó előtt három órával, vagyis 16 órakor megnyitjuk a többi, mind a hazai, mind a vendég szektor oldalán lévő jegypénztárokat is, hogy a kezdő sípszóig minden szurkolónk be tudjon jutni a lelátóra.

 

Arra kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat és Klubártyájukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében, hiszen számukra ingyenes jegyet biztosít a klub.

 

Fontos információ!

A mérkőzés megtekintéséhez és a jegyvásárláshoz kötelező a Klubkártya!

 

Jegyárak!

A vendégszektorba a jegy ára, egységesen 1.200 Forint/fő. A hazai szektorba a diák és nyugdíjas jegy ára 800 Forint/fő, a felnőtt jegy ára pedig 1.200 Forint/fő.

 

A 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes, de számukra is kötelező a jegy kiváltása!

 

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Hajrá Dunaújváros!