Jegyvásárlás

A 2014. november 22-én, szombaton 1600-kor kezdődő Dunaújváros – Paks találkozóra – a hatályos jogszabályoknak megfelelve – kizárólag névre szóló jeggyel lehet belépni a Dunaújváros Stadionba.

Elővételi lehetőségek

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben!

Akik nem szerzik be a belépőket, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok lesznek, és a sorban állás miatt akár az első félidőről is lemaradhatnak!

Hol vehetem meg a jegyem?

Az MLSZ jegyvásárlási oldalán keresztül –https://meccsjegy.mlsz.hu/, az előzőekben többször leírt módon – az interneten, személyesen a klub székházának 307-es irodájában továbbá a dunaújvárosi Turinform irodában.

 

Fontos információ, hogy az online jegyvásárláshoz is szükséges a klubkártya, valamint rendelkezni kell bankkártyával.

Az online és az elővétel vásárlásnál – 10 % -os kedvezményt biztosít a klub.

 

Ingyen sör!

Azokat a szurkolókat, akik a mérkőzés előtt 1530-ig a büféhez érkeznek, ingyen sör várja a Dunaújváros PASE Szurkolói Klub jóvoltából!

 

Aktuális lehetőségek

A klub vezetőségének döntése alapján még jobban megkönnyítjük a jegyvásárlást azoknak, akik a fenti lehetőségekkel eddig nem tudtak élni!

A mérkőzés napján, vagyis 2014. november 22-én, szombaton, reggel 9 órától megvásárolhatja jegyét a stadion jegypénztárában is. A találkozó előtt két órával megnyitjuk a többi jegypénztárt is, hogy minden szurkolónk be tudjon jutni a kezdő sípszóig a lelátóra.

Arra kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat és Klubártyájukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében, hiszen számukra ingyenes jegyet biztosít a klub.

 

Fontos információ!

 

A Paks elleni mérkőzés az utolsó lehetőség arra, hogy mindenki ingyenesen kiváltsa Klubkártyáját!

 

Jegyárak!

A vendégszektorba a jegy ára, egységesen 1.200 Forint/fő. A hazai szektorba a diák és nyugdíjas jegy ára 800 Forint/fő, a felnőtt jegy ára pedig 1.200 Forint/fő.

A 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes, de számukra is kötelező a jegy kiváltása!