dvsc

Az OTP Bank 14. fordulójában a DVSC – Dunaújváros bajnoki találkozóra 2014. november 8-án, szombaton 20 órakor kerül sor a Nagyerdei Stadionban. A mérkőzésre készülő csapatunk vezetőedzőjét, Dobos Barnát, és két játékosát, Nikházi Márkot és Petneházi Márkot kérdeztük az esélyekről.

dobos barna3

Dobos Barna (vezetőedző): -A mérkőzés esélyesei nem mi vagyunk, de mint minden sportember, a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni magunkból a Debrecen ellen. A találkozóra ugyanúgy készülünk, mint az eddigiekre, hiszen van egy ritmusunk, melyet most is betartunk. Azt a munkát kell elvégeznünk, amelyet elterveztünk. Ezt szerencsére semmilyen probléma nem hátráltatta. Ahhoz, hogy pontot, vagy pontokat tudjunk hazahozni, a lehető legjobban fel kell készülnünk a debreceni csapatból, majd a pályán meg kell valósítanunk a saját elképzelésünket. Nagyszerű stadionban, szépszámú közönség előtt fogunk pályára lépni, mely minden csapatnak jó érzés. A Debrecen legutóbbi bajnoki eredményei azt mutatják, hogy egy egyre jobb formában lévő csapattal szemben fogunk játszani, így részünkről mindenképpen bravúrra lesz szükség ahhoz, hogy teljesüljenek a mérkőzés előtt kitűzött céljaink. Azt most még nem tudom megmondani, hogy kik lesznek a kezdőcsapatban, hiszen vannak hiányzóink, olyanok is, akik régebb óta sérültek. Közéjük tartozik most már Józsi György is, akinek mélyvénás trombózist állapítottak meg a vádlijában. Jelenleg kezelésekre jár, és természetesen nagyon várjuk vissza.

 

 petnehazimark

Petneházi Márk: – Külön motivációról nem kell beszélnünk, hiszen a csapat minden tagja tudja a feladatát. Eljutottunk arra a pontra, amikor mindenki átérzi azt, amit céljainkban megfogalmaztunk. Ennek megfelelően készülünk minden összecsapásra, ahol minél eredményesebben szeretnénk teljesíteni. Miért ne sikerülne a győzelem Debrecenben is! Az előző idegenbeli mérkőzésen is közel álltunk ehhez, melyet megelőzően senki nem gondolta volna, hogy háromszor betalálunk a diósgyőriek kapujába. Érzem az erőt a csapatban.

nikházi márk

Nikházi Márk: – Nagyon örülünk annak, hogy legutóbbi győztes mérkőzésünk után ki tudtuk tenni az indexet, és elmozdultunk a tabella legalsó helyéről. Ezen az úton kell továbbmennünk, hiszen természetesen itt nem szeretnénk megállni. Én eddig is ki tudtam, és most is ki tudom mondani, hogy győzni szeretnénk. Azt tudjuk, hogy az ország egyik legjobb csapata ellen fogunk játszani, de véleményem szerint háromesélyes a mérkőzés. Érezhetően kitűnő az összhang az edzéseken is, melyhez a jó hangulat is párosul.