A sorsolás menete

DSC_0403

A 2014-2015. évi Férfi Felnőtt nagypályás Liga Kupa Középdöntő mérkőzések kieséses táblájának sorsolására a 2014. november 25-én (kedd) 1600 órától kezdődő FTC Labdarúgó Zrt.–Paksi FC Kft. Liga Kupa mérkőzést követően a Sport TV élő adásában kerül sor.

A hatályos versenykiírás alapján az MLSZ Versenybizottságának a csoporteredmények alapján kieséses táblát kell készíteni. A csoportgyőztesek párosítása sorsolással történik.

Az MLSZ Versenybizottságának döntése alapján sorsolás menete a következő:

A párosítások kihúzásakor először egy csoport második helyezett kerül kihúzásra (ő lesz a december 2-i mérkőzés pályaválasztója), majd egy csoport első helyezett kerül kihúzásra (ő lesz a december 9-i visszavágó mérkőzés pályaválasztója).

Amennyiben olyan csapatok kerülnének a Középdöntő 1. fordulójában összepárosításra, amelyek azonos csoportból jöttek, ebben az esetben a kihúzott csoport első helyezett csapatot a kiemeléses tábla következő ágára kell helyezni és helyette új csapatot kell húzni. (Amennyiben ez az utolsó párosításnál történik meg, akkor az adott csapat az utolsó előtt kihúzott csapattal kerül felcserélésre!)

A SPORT TV-től kapott információk alapján december 2-án és december 3-án is, illetve december 9-én és december 10-én is lesz Liga Kupa mérkőzés közvetítés. (A SPORT TV december 10-re 2 mérkőzést fog kijelölni, melyből az 1. forduló 1. mérkőzéseinek eredménye alapján dönti el, melyik mérkőzést fogja közvetíteni.)