Sikeres paksi teremtorna

 

2015. február 14-én, szombaton, az U17-es csapatunk Pakson, egy ötcsapatos tornán vett részt. Az ellenfelek között kitűnő együttesek voltak, így a Paks, a Videoton, a Pécs és a Kalocsa. Számunkra az nehezítés volt, hogy nem a megszokott felállásban, hanem 4+1-ben kellett játszani. A teremtornára a fiatalokon kívül négy „túlkoros”, vagyis idősebb játékost is lehetett nevezni, melyet sajnos ellenfeleink nem tartottak be, akik ennél többet szerepeltettek a pályán. Ennek ellenére, a szabályokat korrekten betartó csapatunk remekül játszott, melyet az eredmények is tükröznek:

Paks  – DPASE 2:2

Pécs  – DPASE 0:0

DPASE  –  Kalocsa 4:0

Videoton – DPASE 5:0

 

Fiatal játékosaink minden összecsapáson nagyszerűen a helyt álltak. A kapuban Huszta Melánia kiválóan, magabiztosan védett. Ezt bizonyítja, hogy a gólkirályi címet eldöntő hármas holtversenynél a három büntető rúgásból kettőt kivédett! Az új játékosaink, Romanóczki Kármen, Szabó Alexandra valamint Teleki Szabrina is jól teljesített.

A paksi teremtornának azonban negatív vonzata is volt, mivel két játékosunk zúzódásos sérülést szenvedett, valamint egy meghatározó labdarúgónknak elrepedt a bokacsontja, így rá hetekig nem számíthatunk!

vighgyorgy

Vígh György elnök úr szerint a lányok teljes mértékben megérdemlik a dicséretet, akik a tornát végül a III. helyen zárták.