Továbbra is rúgott gól nélkül.

eto

Dunaújváros: 1347 néző

Dunaújváros PASE – Győri ETO 0–2 (0–1)

DSC_0109

A 3. percben Nikházit állították meg szabálytalanul a győri védők. Petneházi végezte el a kaputól 20 méterre a szabadrúgást, melyet Pogacsics vetődve hárított. A folytatásban is sikerült a letámadás, Böőr szerzett labdát, majd Orosz készített elő, de Petneházi nem találta el jól a labdát. A másik oldalon Rudolf lövését védte magabiztosan Nagy. A kitűnő ütemű összecsapáson Ibanez tüzelt nyolc méterről kapu fölé. Az első negyedóra elteltével csillapodott a tempó, kiegyenlített lett a találkozó. DSC_0148A félidő közepén Hidvégi bizonytalanságát Priso köszönte meg, aki óriási ziccerben vette át a labdát, majd lőtt, de Nagy fantasztikus mozdulattal szögletre hárított. Csapatunkban két kényszerű cserét kellett végrehajtani.DSC_0321
Csehi és Böőr is sérülés miatt jött le a pályáról. Az egy pillanatra tíz emberre fogyatkozott együttesünket meglepte a Győr, akik Windecker fejesével megszerezték a vezetést (0-1). A folytatásban kitűnő helyről végezhetett el szabadrúgást Orosz, de a lövés a sorfalban elakadt. A 38. percben egyenlíthettünk volna, a Nikházi-Orosz-Jakab összjáték végén azonban a lövésben nem maradt erő. DSC_0378Priskin célzott pontatlanul a félidő hajrájában, majd a hosszabbításban már nem volt egyik csapatnak sem nagyobb lehetősége. A második játékrész a csereként beállt Stevanovic lövéssel indult, melyet Nagy könnyedén védett.Farkas szerzett erőszakosan labdát, majd Grubjesichez passzolt, aki ballal tekert alig kapu mellé. A másik kapunál Rudolf cselezett, majd lőtt, de kapusunk ismét a helyén volt, csakúgy, mint Ibanez szabadrúgásakor. Az 58. perc környékén sikerült beszorítanunk a győrieket, helyzetek is kialakultak, de a várva várt gól nem jött össze. Orosz éles belőtt labdáját szögletre vágták ki a zöld-fehér védők. DSC_0384A Győr visszahúzódott saját térfelére, melyet nem sikerült áttörni, akik így őrizték egygólos előnyüket. A játékvezetők sem könnyítették meg a helyzetünket, akik az ellenfél kezezésekor és kisebb szabálytalanságainál mintha hegesztőszemüveget viseltek volna, pedig a napfogyatkozás tegnap volt. Ráadásként Pátkai a mostani meccsen is betalált, ezzel eldöntve a találkozó sorsát (0-2). A 90. percben a 16-oson belül Nikházi fordult kapura, de ez a helyzet is kimaradt, majd egy hazai védelmi megingás után Priskin tekert a bal felső mellé.

 

Dunaújváros PASE – Győri ETO 0–2 (0–1)

Vezette: Bognár Tamás (Buzás Balázs és Horváth Róbert, tartalék játékvezető ifj. Varga Gábor, Szilasi Szabolcs, Takács János)

Dunaújváros PASE: Nagy Gergely –Hidvégi Sándor, Farkas Viktor, Szekeres Adrián, Csehi Tamás (Villám Balázs a 29. percben), Lázár Zsolt, Böőr Zoltán (Jakab Dávid a 33. percben), Petneházi Márk, Orosz Márk, Nikházi Márk, Nikola Grubjesic (Egejuru Godslove a 64. percben). Vezetőedző: Dobos Barna
Győri ETOPogacsics Krisztián – Brdarovski Vladica, Lipták Zoltán, Lang Ádám, Ibanez Luis Ezequitel, Bucsa Dan-Mihai (Pátkai Máté a 73. percben), Windecker József, Njongo Lobe Priso Dodning, Rudolf Gergely (Djordje Kamber a 63. percben), Priskin Tamás, Koltai Tamás (Miroslav Stevanovic a 46. percben). Vezetőedző: Vasile Miriuta.