Kedves Szurkolók!

Jegyvásárlási és beléptetési információk a szurkolóknak a Dunaújváros – Győri ETO bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban.

A Dunaújváros – Győri ETO találkozóra, a 2015. március 21-én szombat 1600 órakor kezdődő mérkőzésre a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Dunaújváros Stadionba.

A Dunaújváros és a Győr szurkolói 2015. március 6-tól, az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket, valamint személyesen a klub székházának  307-es irodájában elővételben is van lehetőség jegyvásárlásra. A dunaújvárosi Turinform irodában azok a szurkolók tudnak segítséget kérni, akiknek nincs otthonukban számítógép, vagy nyomtató. Fontos információ, hogy az online jegyvásárláshoz is szükséges a klubkártya, valamint rendelkezni kell bankkártyával. Az online és az elővételi vásárlásnál a Dunaújváros szurkolói részére 10 % -os kedvezményt biztosít a klub.

A mérkőzés napján a klub székházban (307-es iroda) reggel 900-kor nyit ki a hazai pénztár, ahol várják a jegyet vásárolni szándékozó szurkolókat, míg a vendégoldalon már a mérkőzés előtt 3 órával (1300 óra) lehet jegyet vásárolni.

Kérünk mindenkit, hogy jegyvásárláshoz hozza magával Szurkolói kártyáját!

2014_vegleges_dpase_stadion

 

 

A hazai szektorba a diák és nyugdíjas jegy ára 800, a felnőtt jegy ára pedig 1.200 Forint/fő. A 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes, de számukra is kötelező a jegy kiváltása!

A tavaszi szezontól a szabályoknak megfelelően semleges szektort alakítottunk ki, mely a hazai oldalon található „H szektor”. Ide a semleges szurkolói vagy MLSZ kártyával rendelkező nézők a hazai pénztárban vásárolhatnak jegyet!

A vendégszektorba a jegy ára egységesen 1.200 Forint/fő.

Az internetes jegyvásárláskor először regisztrálni kell, majd a mérkőzés kiválasztása után a szektoron belül kell kiválasztani az adott széket. Tovább gomb megnyomásával meg kell adni a klubkártya azonosítót, jelszót, ezután kiválasztani a banki fizetést és végrehajtani az átutalást. A tranzakció után ki kell nyomtatni a jegyet és a mérkőzésre el kell hozni, mivel csak ezzel tud belépni!

 onlinejegy_oldal

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben!

Akik nem szerzik be a belépőket, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok lesznek, és akár az első félidőről is lemaradhatnak a sorban állás miatt!

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzák magukkal szurkolói kártyájukat! Jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a Szurkolói kártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat, Szurkolói kártyájukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében, hiszen számukra ingyenes jegyet biztosít a klub, de fontos információ, hogy mindenkinek rendelkezni kell klubkártyával!