U 15-ös női csapatunk egy sikeres paksi teremtornát követően itthon, az Arany iskola tornacsarnokában megrendezett tornán bizonyította tudását.

u15 csapat 1

Jeles ellenfelek, így a Győr két  csapata, a Siófok, és a nagy megyei rivális Puskás Akadémia fogadták el a Dunaújváros meghívását. Az ellenfelekről tudni kell, hogy mindannyian meghatározói a megyei bajnokságuknak, valamint azt is, hogy a Puskás hozzánk érkezett lányai, csakúgy, mint a fiúk, akadémiai rendszerben tanulják a labdarúgást. Ennek szemszögéből nézve óriási fegyvertény, hogy Róth Magdolna csapata négy mérkőzéséből hármat megnyerve, és egy döntetlen játszva – a Puskás ellen – megnyerte a hazai rendezésű tornát.DSC_1835

A lányok ráadásként több egyéni díjat is begyűjtöttek, így a legtechnikásabb játékos Varga Fanni, míg a gólkirály magasan Tóbiás Fanni lett.

DSC_1851

 

 

DSC_1856

Róth Magdolna méltán volt elégedett a lányok teljesítményével:

– Nagyon nagy büszkeséggel tölt el ennek a tornának a végeredménye is, hiszen hazai pályán a nézők miatt mindig nagyobb nyomás alatt játszik a csapat. Gratulálok minden labdarúgómnak! A győzelem azért is fontos, mivel ez volt a bajnoki kezdet előtti utolsó felkészülési tornánk, és véleményem szerint a rajt előtt nagyon kellenek az ilyen pozitív élmények. DSC_1880Természetesen a tavaszi mérkőzéseken is száz százalékot szeretnénk nyújtani, hogy benne legyünk az első kettőben, mely lehetőséget adna arra, hogy az ország legnevesebb csapatai ellen próbáljuk ki magunkat.