Nem sikerült a pontszerzés Lengyel Ferenc csapata ellen.

 

Helyzetekig ugyan eljutottunk, de a gól most is hiányzott a játékból.

Lombard Pápa Termál FC – Dunaújváros PASE 1-0 (1-0)DSC_0164

A mindkét csapat számára fontos összecsapáson a mieink kezdték jobban a játékot, hiszen Szűcsnek a hatodik percben, Eppel lövését követően kellett nagyot védenie, majd Petneházi szögletét fejelték ki a pápai védők a kapu előteréből. A hazai válasz egy sarokrúgás után érkezett, ekkor Király beadását Nagy fejelte kapu fölé. Az első negyedórát követően a hazaiak átvették az irányítást, melyet a 4-1-es szögletarány, és Frizoni veszélyes kapu elé ívelései is bizonyítottak, de azokat sikerrel kifejelgették védőink. A 22. percben ismét Szűcs mentette meg csapatát a góltól, amikor Eppel kapáslövését hárította. Hat perccel később a hazai tizenhatoson belül Nikházi esett át Frizoni lábán, de a játékvezető semmit nem ítélt, majd Eppel lövését blokkolták a pápai védők.

DSC_1701_b

 

A 30. percben viszont már szólt a játékvezetői síp, amikor Lázár állította meg szabálytalanul Seyét, de Csizmadia büntetőjét Nagy Gergely óriási bravúrral öklözte ki.

DSC_0129

A túloldalon Nikházi lövése után ismét Szűcs bizonyított, majd két perccel a vége előtt, Orosz szögletét követően akadt helyzetünk, de a lövés elakadt a blokkoló hazai lábakon. A fordulást követően a Pápa több kisebb szabálytalanság árán akadályozta meg támadásainkat, majd Hidvégi kapott sárga lapot Stieber lerántásáért. A szabadrúgást Frizoni küldte kapu elé, melyet Csizmadia Nagy kezei közé fejelt, majd Orosz bal sarok felé küldött pontrúgását Szűcs öklözte ki bravúros mozdulattal. Az 58. percben megszerezte a vezető találatot Lengyel Ferenc együttese. Lázár rossz átadására Seye csapott le, aki 12 méterről a tehetetlen Nagy mellett gurított a kapuba (1-0). A bekapott gól után megpróbált nagyobb sebességre kapcsolni együttesünk, de a visszazáró hazai védelmet egészen a 76. percig nem sikerült feltörni. Ekkor Orosz lövését hárította Szűcs Lajos, majd Böőr lőtt centikkel kapu fölé. Dobos Barna cserékkel próbálta frissíteni csapatunkat, majd ismét Orosz-Szűcs párbaj következett, a vége előtt egy perccel pedig Nikházi fejese csúszott alig mellé.

DSC_0177

Lombard Pápa Termál FC – Dunaújváros PASE 1-0 (1-0)

Vezette:  Andó-Szabó Sándor (Kóbor Péter, Huszár Balázs)
Lombard Pápa Termál FC: Szűcs –Jagodics (Sluka a 23. percben), Nagy, Frizoni, Seye (Waltner a 73. percben), Stieber, Király, Bogunovič, Pongrácz (Gál a 90. percben), Csizmadia, Popin.
Vezetőedző: Lengyel Ferenc

Dunaújváros PASE: Nagy Gergely– Villám Balázs, Hidvégi Sándor, Farkas Viktor, Csehi Tamás, Lázár Zsolt, Böőr Zoltán (Riberio Thiago a 84. percben), Petneházi Márk (Jakab Dávid a 79. percben), Nikházi Márk, Orosz Márk, Eppel Márton (Egejuru Godslove a 75. percben).
Vezetőedző: Dobos Barna