Parkolóhelyek és egyéb kérdések

  1. április 11-én, szombaton 1400 órakor játssza csapatunk az MTK elleni mérkőzését, melyhez a jegyvásárláshoz és a parkoláshoz most segítséget adunk.

Hol tudok parkolni?

Az Eszperantó út kis parkolójában, valamint a Dunaújváros Sportcsarnok előtti nagyparkolóban.

A vendégszurkolók a Vasmű úton, a Dunaújváros Jégcsarnok melletti parkolóban hagyják autóikat.

A Dunaújváros Stadion közvetlen szűk környezetében lévő – a sorompón belül lévő – parkolókban tilos a parkolás.

térkép itt

Hol tudok bejutni a stadionba, ha jegyet szeretnék vásárolni?

A vendégszurkolók a vendégek számára fenntartott jegypénztárnál („C, D és E” szektorok mögött található, a stadion északi oldalán).

A hazai szurkolók a Dunaújváros Sportcsarnok parkolója mellett található kapun keresztül, az Eszperantó út felöl. Innen jutnak el azok a jegypénztárakhoz, akik a helyszínen szeretnék megvásárolni jegyüket. Ők arra készüljenek, hogy hosszú sorban állásra számíthatnak, hiszen a belépőjegyek névre szólóak, melyek kinyomtatása egy kisebb időt vesz igénybe.

Hogyan jutok gyorsabban jegyhez?

A válasz egyszerű: elővételben!

Minderről itt tudhat meg többet.

 

Hová tudok majd jegyet váltani?

A vendégszurkolók a „C”, „D” és az „E” szektorokban (stadion északi oldal), a hazai szurkolóink a stadion keleti, Eszperantó út felöli oldalán: a „G”, „I”, „J”, „K”, „L”, míg semleges nézőink az „H” szektorokban szurkolhatnak majd.

Mindezekről bővebben itt olvashat.

 

Bízva abban, hogy minden fontos kérdésre választ adtunk, mindannyian élnek az elővásárlás lehetőségével, és így elkerülhetjük a jegypénztáraknál várható több órán keresztüli sorban állást!