Csapatunk színeiben megszerezte első gólját Eppel Márton. Csatárunk ennek természetesen nagyon örül, de hogy jön-e a folytatás, akár már volt egyesülete, az MTK ellen, arra szombaton este kapunk választ.

DSC_0362

– A játékom az első két meccsen is hasonló volt, mint most. Voltak lehetőségeim a Pápa és a Ferencváros ellen is, de a Nyíregyházának sikerült gólt lőnöm. Remélem, ez folytatódik tovább, mely megerősít a bajnokság hátralévő mérkőzéseire. A nyírségiek elleni győzelem megérdemelt volt, nagyon jól játszott a csapat. Egyben voltunk, és mindenki hozzá tudott tenni egy kis pluszt. Ez volt a siker kulcsa, melyből tovább kell építkeznünk.

DSC_0359

– Mennyire volt tudatos a Nikházival történő játék?

– A mérkőzések alatt sokszor kell gyors döntéseket hozni, melyeket nem lehet előre begyakorolni. A gól előtti helyzet is ilyen volt, hiszen éreztem, hogy jön mögöttem valaki. Ez nem egy begyakorolt figura volt, de mindez azért sikerülhetett, mivel „Picivel” mi több éven át játszottunk együtt, így következő ellenfelünk, az MTK színeiben is.

– Ő éppen hiányozni fog erről a mérkőzésről. Ennek tükrében mit vársz a meccstől?

– Biztosan nagy veszteség ez, hiszen két gólt is rúgott, ezzel az önbizalma is erősödött, de mindenképpen nélküle kell megoldanunk a feladatot. Az MTK biztosan nem fog fejetlenül támadni, hanem a biztos védekezésből jönnek majd előre. Ez akár kontrajátékot is jelenthet a részükről. Jó meccset várok, hiszen most mi is elindulunk felfelé, a fővárosiak masszívan jól szerepelnek, ilyen szempontból éles kis csata lesz. Sikerülnie kell annak is, hogy feljebb lépjünk jelenlegi pozíciónkból, ehhez pedig minden meccsen győznünk kell!