nyiregy

Ma 1830 órakor a Nyíregyháza ellen hazai pályán játszik csapatunk.

A mérkőzés játékvezetői:

Erdős József (bővebben itt)

erdos-jozsef_620 

Albert István és Király Krisztián, valamint Erős Gábor.

 nezok1

A Dunaújváros – Nyíregyháza összecsapás az utóbbi években, így a másodosztályban és most, a legjobbak között is kiemelt jelentőséggel bír. Így lesz ez szombaton is. Csapatunk az edzőváltás után – Dobos Barnát Artner Tamás váltotta – először mutatkozik be NB I-es összecsapáson, ezért a bizonyítási vágy mellett az is kiemelt szerepet kap, hogy ki tudunk-e lábalni a gólképtelenség hullámvölgyéből, és elindulni felfelé a tabellán. A vendégeknek viszont azért fontosak az újvárosi pontok, mert azzal szinte biztosan bebiztosítanák helyüket a jövő évi NB I-es kiírásban is.

DSC_0163

Ha az elmúlt két és fél év eredményeit számszerűleg mérjük, akkor azok nem voltak kedvezőek számunkra. Még az NB II-ben, a bajnokság kezdetén, Nyíregyházán vereséget szenvedtünk, majd a hazai összecsapáson, nagyon mély talajú pályán a rombolásra beilleszkedő vendégek egy kontrából gólt szerezve megnyerték a mérkőzést. Az első osztályban ősszel a pályaválasztói jog felcserélése miatt Nyíregyházán játszott csapatunk, ahol 0-0-s döntetlen született. Ezek alapján a statisztikából csak a dunaújvárosi győzelem hiányzik, melyre hatalmas szükségünk lenne. Ez azonban hatalmas feladat a bajnoki tabella középső harmadában álló nyírségiek ellen.

 

A mai mérkőzés előtti interjúkat, várokozásokat itt, itt, itt és itt olvashatják.

 

Több nyíregyházi szurkoló jelezte, hogy elkíséri csapatát, így nekik is segítünk azzal kapcsolatban, hogy miként válthatják meg a jegyüket.

Erről bővebben jegyvásárlás címszó alatt itt olvashat.

 unnamed

A jegyárakról jegyinfó címszó alatt itt olvashat.

 Ne felejtsék, a sorban állás elkerülése érdekében váltsák meg jegyeiket elővételben!

Erről minden információt itt olvashatnak.

 nézők

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

HAJRÁ DUNAÚJVÁROS!