DSC_0444

 

Szombaton 1400 órakor az MTK ellen hazai pályán játszik csapatunk. A mérkőzés játékvezetői Iványi Zoltán, Kóbor Péter és Horváth Zoltán, valamint Szpisják Zsolt lesznek.

mtk

A Dunaújváros – MTK összecsapás ma is kiemelt jelentőséggel bír, hiszen amíg a vendégek saját játékukat játszva nyugodtan várhatják az összecsapást, addig számunkra minden pontnak óriási jelentősége van. A Nyíregyháza elleni találkozón kilábaltunk a gólképtelenségből, ráadásul szép győzelemmel párosítva, így Artner Tamás bemutatkozása sikeres volt.  Az MTK-val ősszel már találkoztunk, akkor kétgólos fővárosi győzelem született.

  1. szeptember 20-án, a labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 8. fordulójában az MTK két góllal volt jobb.

MTK – Dunaújváros 2-0 (1-0)

Az NB I 8. fordulójában újabb idegenbeli párharc várt csapatunkra, ráadásul az akkor már a tabella második helyén álló MTK ellen. A Garami mester által irányított kék-fehérek otthonában is megvoltak lehetőségeink, de a gólokat az MTK szerezte. A második félidőben több helyzetünk is volt, majd a hazai tizenegyes után már nem tudtunk változtatni a játékunkon.

Kanta József 1

 

A mai mérkőzés előtti interjúkat, várokozásokat itt, itt, itt és itt olvashatják.

 

Több budapesti szurkoló jelezte, hogy elkíséri csapatát, így nekik is segítünk azzal kapcsolatban, hogy miként válthatják meg a jegyüket. Erről bővebben jegyvásárlás címszó alatt itt olvashat.

 

A jegyárakról jegyinfó címszó alatt itt olvashat.

 

Ne felejtsék, a sorban állás elkerülése érdekében váltsák meg jegyeiket elővételben! Erről minden információt itt olvashatnak.

 

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

 

HAJRÁ DUNAÚJVÁROS!