osztás4

Labdarúgó szervezetink szervezésében május 7-én ételosztás volt a Petőfi ligetben.

 böőr

Nem mehetünk el azok mellett, akiknek valamikor, valahol megbicsaklott az életük, hiszen sokaknak már egy tányér meleg étel is nagy segítség, mert mindenkinek jár egy kis törődés, egy kis gondoskodás. Ez volt az egyik legfontosabb üzenete a május 7-i ételosztásnak, mellyel labdarúgó szervezeteink ismét bebizonyították, hogy a sport ereje ide is elért.
osztás1

Példaértékű összefogás a rászorultakért 

osztás3

A Dunaújváros PASE, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, valamint a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata ételosztást tartott 2015. május 07-én, csütörtökön, a Petőfi ligetben.

osztás8

A rászorulóknak 500 adag babgulyást osztottak szét, melyet a Fészek Tanétterem konyháján készítettek el. Az ételt a helyszínen felállított asztaloknál is elfogyaszthatták az ebédelni vágyók, de voltak olyanok is, akik éthordóval érkeztek. Ők családjuknak haza is vihettek az ebédből.

osztás7

Labdarúgó csapatunk teljes létszámban, a vezetőségi tagoktól a játékosokig segítettek az ételosztásban.

osztás6

Elsősorban alacsony jövedelemből élő idős embereket, többgyermekes, halmozottan hátrányos helyzetű családokat, és a nehéz körülmények között élőket láttuk vendégül.

osztás9

Az ételosztás elérte a célját, hiszen ezzel az egy tál étellel sikerül mosolyt csalni a rászorulók és a segítők arcára egyaránt.

osztás10

Köszönet minden támogatónak, így Dobos Barnának, a Dunaújváros PASE klubigazgatójának, Budavári Árpádnak, a Dunaferr DF Renalpin FC koordinációs vezetőjének, valamint Kalácska András elnöknek, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség részéről, akik az első pillanattól kezdve rendkívül pozitívan álltak az ételosztás ötletéhez.

 Köszönjük!

 Ezzel nincs vége!

A további közös akcióról Petrás Gábor, a Dunaújváros PASE programszervezője elárulta, hogy a nyári időszakban az óvodákba látogatnak el a focisták, hogy egy-egy gombóc fagylalttal kedveskedjenek a gyerekeknek.