dvsc

 

Dobos Barna. DPASE KFT ügyvezető igazgató

dobos barna

– Tudtuk, amikor feljutottunk az első osztályba, hogy a bajnokság során végig nehéz helyzetben leszünk, hiszen egy nem várt siker által jutottunk fel a legjobbak közé. Tudtuk, hogy ez az év nagy harc lesz. Két fordulóval a bajnokság vége előtt még mindig van esélyünk a bennmaradásra. Ezeken az összecsapásokon, hazai pályán és idegenben is pontot, illetve pontokat kell szereznünk.

dobos barna

– A Szombathelyi Haladással hatalmas harcot vívunk a bennmaradást jelentő 14. helyért. Remélem, hogy ezt ezen, vagy a legutolsó fordulót követő hétvégén elérjük, és akkor egy hatalmas bravúrral a következő évben is az első osztályban szerepelhetünk. Az elvárások a Debrecen elleni mérkőzésre sem változtak igazán, hiszen mint mindenki, így a szurkolók és mi, vezetők is azt szeretnénk, hogy teljes energiával küzdjön a csapat, így megszerezze a hatodik győzelmét.

 

Artner Tamás vezetőedző, Dunaújváros

artner

– Labdarúgóink Pécsen is kitették a szívüket és a lelküket a pályára, melyhez gratulálok. A mérkőzés első és utolsó tíz percét kivéve tudtuk kontrollálni a találkozót. Az első félidőben három óriási helyzetet hagytunk ki. A második félidőben egyik csapat előtt sem voltak nagy lehetőségek, inkább a birkózás ment a pályán. Sajnos azonban egy hazai pontrúgás eldöntötte a találkozót. A mérkőzés összképe és a helyzetek száma alapján legalább a döntetlent megérdemeltük volna. Meggyőződésem, hogy azért tartunk itt, mert a helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni az Újpest, a Diósgyőr és a Pécs ellen sem.

artner1

– Van még hátra két forduló, melyek közül a következő meccs után sok kérdésünkre választ kapunk. Nekünk mindenképpen győznünk kell a Debrecen ellen, mely nehéz lesz, hiszen Kondás Elemér együttese az NB I-ben a legkreatívabb csapatok közé tartozik. Ráadásul nagyon jó formában vannak, ezt láttuk a Pápa elleni összecsapásukon. Kiváló játékosokkal, nagyszerű támadókkal rendelkeznek. Ennek megfelelően támadó focit játszanak. Nagyon jó mérkőzésre van kilátás, mivel annak ellenére, hogy legutóbb kikaptunk, jó formában vagyunk. Számunkra élet-halál kérdés a győzelem megszerzése. Nincs mese, mindent bele kell adnunk. Ehhez maximális koncentrációra és bátor, agresszív futballra lesz szükségünk.