Ünnepélyes keretek között tizenkét edző vette át UEFA Pro-licencét Telkiben.

fotó1

Dobos Barna klubigazgatónk megszerezte UEFA Pro-licencét, aki szakmailag és társadalmilag is széles körben ismert és népszerű szakemberek között végzett.

 A több mint másfél éves UEFA Pro-licences tanfolyam végeztével az ünnepélyes átadón Szalai László, az Edzőképző Központ igazgatója, a tanfolyam vezetője köszöntötte frissen végzett kollégáit, és elmondta: a 12 szakember nyolcéves tanulási folyamat végére tett pontot a diploma megszerzésével, de ez nem jelenti azt, hogy számukra a tanulás befejeződött.

“A tanulási folyamat nem ér véget a legmagasabb edzői minősítés megszerzésével. Az edzőknek folyamatosan fejlődniük kell, képezniük kell magukat, ahogyan a labdarúgás is folyamatosan változik és fejlődik, aki nem így tesz, és hátradől a székében, az könnyen a földön találhatja magát” – adta útravalóul a diplomásoknak beszédében Szalai László.

A 12 frissen végzett diplomás Vági Mártontól, az MLSZ főtitkárától és Berzi Sándortól, az MLSZ alelnökétől vette át oklevelét.

fotó
Az UEFA Pro-licencesek névsora: Dárdai Pál, Dobos Barna, Feczkó Tamás, Fórián Zsolt, Korolovszky György, Liszkay Dezső, Nikandish Hossein, Pacsi Bálint, Romanek János, Sallói István, Sárai György, Tóth Csaba.

A 12 friss Pro-licences szakember mindegyike kiemelte: szép emlékeket őriznek meg az elmúlt másfél évből, és amellett, hogy nagyon sokat tanultak a kurzuson, erős barátságok is szövődtek a hallgatók között.

Gratulálunk!

forrás: mlsz.hu