Szombaton – május 2-án – 1830 órakor a Szombathelyi Haladás ellen idegenben, sorsdöntő összecsapást játszik csapatunk.

 

A mérkőzés játékvezetője Erdős József, asszisztensei Tóth II. Vencel és Horváth Róbert lesznek. A tartalék játékvezető Medovarszki János.

 

A stadion címe: 9700 Szombathely, Rohonci út 3.

stadionstadion

Megközelíthetősége Keletről (Budapest, Csorna felől): A 86­os főútról a Zanati úton beérve a városba az összes közlekedési lámpánál és a körforgalmaknál is végig egyenesen, az Ady téri autóbusz­pályaudvar irányában kell haladni. A buszpályaudvar majd jobb kéz felől esik. Itt a lámpás kereszteződésnél balra, Bucsu felé kell kanyarodni. 300 méter megtétele után balra található a stadion.

Jegyvásárlás:

950 db jegy áll a vendégszurkolók rendelkezésére, amelyek Szombathelyen, Dunaújvárosban és az interneten kerülnek értékesítésre.  

Klubkártya kötelező a jegyvásárláshoz.

 

meccsjegy.mlsz.hu weboldal Haladás oldalán elővételben megvásárolhatók a jegyek, amely otthoni kinyomtatása révén elkerülhető a stadion jegypénztárában való sorban állás.

Beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy arcképes igazolványát, vagy az azt helyettesítő klubkártyát hozzák magukkal.

Stadion vendég jegypénztára 1700 órakor nyit a mérkőzés napján, kérjük, hogy a jegy nélkül, autóbusszal érkező szurkolók is legkésőbb 1745-ig érkezzenek meg a pénztárhoz.

 

Jegyár: 500 Ft/fő

Klubkártya kötelező a jegyvásárláshoz.

 

Gépkocsi parkolás:

Vendég szurkolók a Kenderesi utcában kialakított parkolókban tudják járműveiket elhelyezni, amely körülbelül 200 m-re található a vendégbejárattól.

 

Aki teheti, jöjjön el Szombathelyre,

hogy közösen szurkoljunk csapatunknak!

HAJRÁ DUNAÚJVÁROS!