Jöjjön ki Ön is, gyere ki Te is, hogy mindannyian győztesek legyünk!

nézők

 

Hatalmas csatára számítunk a május 22-i, 19 órakor kezdődő Dunaújváros-Debrecen mérkőzésen. Számunkra az első osztályban maradás, míg a vendégek részére a dobogóra jutás a cél, így a szezon legnyíltabb támadó futballjára számíthatunk.

Csapatunk két fordulóval a bajnokság vége előtt jelenleg a tabella utolsó előtti helyén áll, egy ponttal lemaradva a bennmaradást jelentő 14. helytől, így van még esélyünk a legjobbak között maradni.

Az éles meccsek most következnek!

DSC_0355

Minden az utolsó két meccsen dől el!

A Debrecen és a Paks ellen kell pontot, pontokat szereznünk azért, hogy megmaradjon a lehetőségünk fellépni a 14. helyre.

Volt már ilyen éles helyzetben labdarúgó csapatunk?

Igen! És akkor sikerült elérni célunkat! Most is ezért szurkolunk!

Bizonyára szurkolóink között is többen vannak, akik emlékeznek hatalmas csatákra, kiélezett helyzetekre. Biztosan vannak olyanok is, akik ott voltak velem együtt még a régi stadionban, ahol az akkori technikus a hangszórókon keresztül kihangosította hordozható rádióját, melyen a körkapcsolást hallgattuk a helyszínen legalább tízezren, mivel azon múlott a Dunaújváros sikere, hogy aznap mit játszik ellenfelünk. Emlékszem a nézők feszültségére, akik kezüket tördelve figyelték a hangszórókon keresztüljövő kommentátor bejelentkezését, majd az örömre, az ünneplésre, hiszen akkor sikerült elérni a célt! A helyzet most is hasonló, hiszen a bennmaradásunk az előttünk lévő csapat eredményességétől is függ. Mi azonban csak magunkkal kell, hogy foglalkozzunk. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy a piros-fehér szerelést magukra öltő labdarúgóink mindent meg fognak tenni az utolsó pillanatig azért, hogy a legjobbak között maradjunk.

Pakson várhatóan ismét fontos szerepe lesz a rádiónak. A történelem pedig, mi bízunk benne, most megismétli önmagát.