Fejér megyei női válogatott

Öt megye részvételével a női válogatottaknak kiírt torna zajlott Budapesten.

Nagy örömünkre a válogatott tornán a Dunaújváros PASE színeit öten, Kovács Gáborné, Dudás Dóra, Szatmári Magdolna, Pasker Renáta, Zumbulisz Martina képviselték. A megyei válogatott élén Vígh György, a DPASE elnöke, a női csapatunk edzője irányította.

Női Megye válogatott 2015. 06. 13.

A teljes keret:

Kovács Gáborné, Dudás Dóra, Szatmári Magdolna, Pasker Renáta, Zumbulisz Martina (mindannyian DPASE), Sraj Bernadett, Horváth Patríczia (Baracs), Lelkes Nikolett, Bóta Klaudia (Nádasdladány), Kollár Panna, Kiss Patríczia, Pataki Flóra, Oppelman Ilona, Gimes Georgina, Tari Tímea (Videoton), Papp Eszter (Szár).

A lányok mind a két napon, akiket a tikkasztó meleg sem zavart, nagyszerű játékot produkálva, veretlenül, csupán rosszabb gólkülönbség miatt lettek másodikak.

Eredmények:

Fejér – Veszprém 1:0

Fejér – Pest 2:1

Fejér – Komárom 1:0

Fejér – Budapest válogatott 1:1-es

 

Vígh György:

vighgyörgy

– Mindenki kivétel nélkül a maximumot nyújtotta, és a két nap alatt egy igazi kis közösség alakult ki mind a pályán, mind a pályán kívül is. Harcoltak egymásért és harcoltak a győzelemért. Jól jellemzi az összehangoltságot, hogy kapusainknak szinte alig volt dolga, a csapat mindent megoldott előttük. Büszke vagyok a lányokra, csak azt sajnálom, hogy hosszú távon nem maradhatnak együtt, pedig jó kis csapat lenne!