artner5

Csapatunk felkészülésének utolsó hete következik, hiszen szombaton már a bajnoki pontokért lépünk pályára a Siófok otthonában. Az elmúlt időszakról és a bajnoki nyitányról Artner Tamás vezetőedzőnket kérdeztem.

– Amit előzetesen megterveztünk, azt maradéktalanul elvégeztük. A fiúk jó munkát végeztek. A fáradságot a legutóbbi előkészületi mérkőzésen, az FTC ellen látni lehetett. Ennek azonban így kellett lennie. Ebben közrejátszott az a hőség is, melyben az elmúlt egy hetet dolgoztuk végig. Le a kalappal a fiúk előtt, hogy ebben a rekkenő hőségben is mindenki a maximumot nyújtotta. Egyikőjük sem kért könnyítést, de mi figyeltünk arra, hogy az előírt feladatokat mindannyian el tudják végezni. A heti munka már kizárólag a frissítésről fog szólni.

 

 

vaskó

– Hogyan áll össze a rajtra a keretünk?

– Csapatunk vezetőségének köszönhetően szépen alakulunk. A legfontosabb feladat, hogy a három fiatalt beépítsük a keretbe.

artner4

– Mit vársz a szombati, Siófok elleni bajnoki nyitánytól?

– Idegenbe, egy számunkra ismeretlen csapathoz utazunk, akiknek nagyon sok az új játékosuk. Idegenben sohasem egyszerű nyerni, de nekünk nagyon fontos a jó bajnoki rajt. Egyértelműen a három pont megszerzése a cél. Ez azért is kiemelten fontos, hiszen a hazai pálya még nincs kész, így az első négy fordulót idegenben játsszuk, melyekből nekünk a lehető legtöbb pontot kell tudnunk megszereznünk.