A Czár testvérek közül számunkra Tibor neve is ismerősen cseng, aki nem csak a nagypályán, hanem a kispályás bajnokságban, sőt a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapatnak is alapembere volt. De nem ő, hanem testvére, Richárd érkezett hozzánk.

czár2

Az 1992. augusztus 13-án, Komlón született játékos a Honvéd-MFA nevelése. 2010. november 26-án a Vasas elleni találkozón debütált Honvéd felnőtt csapatában. 2012-től egy évig kölcsönben az osztrák másodosztályú First Vienne FC-t erősítette, ahol 18 találkozón lépett pályára.

czár

A 2013-14-es szezonra egy évre a magyar másodosztályú Sopronhoz került. Tagja volt az U17-es és az U19-es válogatottnak is. Csapatunkkal egyéves szerződést kötött.

– Nagyon örülök annak, hogy Dunaújvárosba igazolhattam, ahol szeretnék minél jobb teljesítményt nyújtani ahhoz, hogy csapatomat a célok elérésében segíteni tudjam. Az egyesület múltját testvéremen keresztül ismerem, aki hosszú időt töltött itt. Mindent el fogok követni azért, hogy minél többet lehessek pályán. Bízom abban, hogy a végelszámolásnál a legjobbak között leszünk majd.