Labdarúgó csapatunk szombati, a Puskás Akadémia elleni felkészülési mérkőzésén látottakat Artner Tamás vezetőedzőnk értékelte:

ADY_8174

fotó: Ady Géza

– Az összecsapáson a küzdelemben, a mutatott játékban kicsit többet kaptam a fiúktól, mint amire számítottam. Egyrészt azért, mert ez volt a felkészülés során az első meccsünk, másrészt azért, mert az elmúlt három hétben kemény munkát végeztek, amely a lábukban volt. Azt tapasztaltam, hogy erővel jól bírtuk, a játékosok nagyon fegyelmezettek, harcosak voltak. Az első osztályban játszó Puskás ellen egyenrangú partnerek voltunk.

– Az első félidőben mi domináltunk jobban, majd a becserélted azokat a fiatalokat, akiket mérkőzés alatt is kipróbáltál. Mit vonsz le ezekből a játékszakaszokból?

artner

A héten a hat edzés mellett két előkészületi mérkőzés vár labdarúgóinkra.

–  Az első félidőben megvoltak a gólszerzési lehetőségeink, majd a szünet után azonnal sikerült kialakítani egy ziccert, azt azonban sajnos nem tudtuk kihasználni. A fiatalok nagyon becsületesen, fegyelmezetten dolgoznak, de tőlük még csodát nem várhatunk el. Az idősebb játékosok minden edzésen keményen odateszik magukat, ezzel is példát mutatva a fiatalabbak számára. A héten még két előkészületi mérkőzés vár ránk, melyen ismét lehet tesztelni, hogy a felkészülés mostani szakaszában hol tartunk.