havasi5

Az 1995. 05. 17-én Pécsen született, posztja szerint centert játszó Havasi Dániel is csatlakozott csapatunkkal. A futballista szülővárosában ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, később játszott az MTK-ban és a Puskás Akadémiában is. Onnan került a Vidi U19-es csapatához, akikkel megnyerte az NB II-es bajnokságot.

havasi2

Nagyon gólerős volt, hiszen 28 meccsen 72 gólt rúgott. Játszott a Csucsánszky Zoltán vezette U21-es csapatban is. Abban a szezonban a vezetőknek olyannyira megtetszett a játéka, hogy 2013. decemberében profi szerződést kapott. A székesfehérvári csapattól 1 évre kölcsönbe érkezik hozzánk.

– Nagyon örülök annak, hogy a tavalyi szezonhoz képest, amikor az NB III-ban szerepeltem, most előrébb léphetek, és ismét a felnőttek között fejlődhetek tovább. Minden edzésen és mérkőzésen a maximumot próbálom majd nyújtani annak érdekében, hogy minél több játéklehetőséget kapjak. Góljaimmal szeretném hozzásegíteni a csapatomat a közös célunk elérésében. A jövőben szeretnék a legmagasabb osztályban is bemutatkozni, így mindenképpen fontos, hogy a teljesítményemmel és góljaim számával erre rászolgáljak.