Tamáska

Csehi Tamás és Villám Balázs képviselték csapatunkat a segítő akcióban.

DSC_0009-2

 

Két kitűnő védőnk képviselte csapatunkat Kalocsán, ahol egy agydaganat után lévő gyermek rehabilitációjára, Juhász Tamás javára rendeztek jótékonysági délutánt. A hatéves szakmári kisfiú utókezelése jövő februárig tart. Mivel ennek terhének finanszírozása nagy terhet ró a családra, a Méhecskék Sport Egyesület, a Kalocsai Futball Club és a Kalocsai Kézilabda Club összefogta a segítőket, akik jótékonysági gálameccs alatti tudtak licitálni a különböző sportereklyékért. Az összegyűlt adományt a helyszínen adták át a gyermek családjának. A Dunaújváros PASE egy, a futballistáink aláírásával ellátott mezzel támogatta az eseményt.

villam_b

– Nagyon szívszorító – mesélte érzéseit Villám Balázs – és felemelő is egyben, amikor egy gyermeken segítünk. Ezt most már édesapaként is átérzem. Nekünk, egészséges élsportolóknak nagy a felelősségünk abban, hogy az ilyen akciók mellé álljunk. Bízom abban, hogy az összegyűlt adományok nagyban fogják segíteni Tomika felgyógyulását.

– Beszéljünk a felkészülésről, hiszen szombaton, Siófokon már megkezdődik a bajnokság.

– Az ebben az időszakban szokásosnak megfelelően vagyunk fáradtak. Nagyon kemény, jó hangulatú, színes, érdekes feladatokkal tűzdelt felkészülésen vagyunk túl. Artner Tamás, Székely Tibor és Szabó András edzők a lehető legkeményebb munkát várták el tőlünk, melyeknek megpróbáltunk eleget tenni. A csapategység, ami eddig is az egyik erősségünk volt továbbra is remek, az erőlétünk pedig kitűnő. Az utolsó, frissítő héten olyan mozgásos feladatok várnak majd ránk, melyekkel a Siófok elleni rajtra hangolódhatunk. Nagyon fontos a jó rajt, hiszen az első négy fordulót biztosan idegenben játsszuk majd. Bízom a csapat erejében és a három pontért utazunk a Balaton-partra.