Csehi Tamás és Villám Balázs képviselik csapatunkat a segítő akcióban.

csehit2

Csapatunk egyik meghatározó játékosa, Csehi Tamás a felkészülési időszak második hetében szenvedett izomszakadást. Jobb lábán óriási kötést visel, melyet most pihentetnie kell. Közben orvosi kezelésekre jár, és egy agydaganattal megoperált kisfiú segélyakciójában vesz részt.

– Sajnos nem a nyaralás miatt, hanem egy sérülésnek, pontosabban izomszakadásnak köszönhetően nem készülhetek a csapattal. Akik engem ismernek, tudják, hogy ez, mármint a pihenés számomra a legnehezebb. Bár folyamatosan járok kezelésekre, sajnos nagyon lassan javul az állapotom. Bízom abban, hogy öt hét múlva már a csapat rendelkezésére fogok tudni állni.

– Nagyon fontos szerepelt vállaltál mindeközben, hiszen képviseled csapatunkat egy jótékony akcióban, ahová egy dunaújvárosi mezt viszel magaddal. Milyen célból?

– Kalocsán lesz egy gálamérkőzés, ahol pályára sajnos nem léphetek, de elviszem a csapatunk által aláírt mezt magammal, melyet el fognak árverezni. A bevételt egy hatéves, agydaganattal operált kisfiú utókezelésére fordítják majd. Remélem, hogy ezzel is tudunk segíteni a szakmári Juhász Tamásnak és családjának.

 

A hatéves szakmári kisfiút agydaganattal műtötték, akinek jövő februárig tart az utókezelése. Mivel ennek terhének finanszírozása nagy terhet ró a családra, összefogtak a kalocsaiak, és a kalocsai sportszervezetek. Így a Méhecskék Sport Egyesület, a Kalocsai Futball Club és a Kalocsai Kézilabda Club, akik jótékonysági gálameccsekkel nyújtanak segítséget. A július 25-i, szombati, 18 órakor, a Kalocsai Városi Sportcsarnokban megrendezésre kerülő eseményt a Dunaújváros PASE is támogatja.

 

A mérkőzések alatt lehet licitálni a sportlegendák ereklyéiért!

Belépő nincs, a becsületkasszába került pénzadományokat és az árverezésen befolyt összeget Juhász Tomika gyógyulására és utókezelésére ajánlják fel!

Az eseményen bennünket – kalocsai kötődésük miatt is – Csehi Tamás és Villám Balázs képviselnek.

Az esemény színvonalát emeli, hogy a Kalocsai KC felajánlásával megérkezett az a mez is, amelyet az MKB-MVM Veszprém játékosa, Nagy László, valamint Antonio Carlos Ortega mester is aláírt!