A felkészülési időszakban sajnos több játékosunk, így Sóron Tibor is sérüléssel bajlódott, aki így egyéni edzésmunkát végzett. De hogy pontosan mis is történt futballistánkkal, azt már tőle tudtuk meg.

sóron1

– Nagyon sokszor láttuk azt a felkészülési időszakban, hogy bizony nagyon sántikálsz. Mi ennek az oka?

– A szezon végén sajnos összeszedtem egy komoly sérülést, hiszen eltört a lábközépcsontom. Talán szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem került sor műtétre. A felépülésem sajnos nagyon elhúzódott, de már látom a kiutat, és lassan a csapattal együtt végezhetem a munkát. Most már újra végezhetek labdás feladatokat, de vigyáznom kell arra, nehogy túlterheljem hirtelen irányváltásokkal, súlypont áthelyezésekkel a sérült lábat.

sóron5

– Mikor számíthat rád Artner Tamás?

– Bízom abban, hogy ez a jövő héten bekövetkezik, és így száz százalékos leszek. Jelenleg személyre szabott munkát végzek, melyet Szabó András erőnléti edző és Szauter István állított nekem össze. Köszönöm segítségüket, mely nagyon sokat jelent számomra.

– Volt-e lehetőséged kívülről nézni az alakuló csapatot?

– A látottak alapján nagyon bízom abban, hogy mint az előző években, most is jó csapatunk lesz. Attól, hogy az átigazolási időszakban volt játékos mozgás, az öltözői hangulat nem változott. Egyik erősségünk továbbra is a csapategység lesz, melyet szurkolóink a pályán nyújtott játékban is látni fognak majd. Az edzések parádésak, kitűnő hangulatúak voltak, így bízom a jó rajtban. Siófokon a győzelem reményében lépünk pályára.