Böőr Zoltán a sérülése miatt a szezon végén elköszönt tőlünk, így csapatunknak új vezért kellett választania. Ez a mai napon megtörtént. Az előzetes várakozásoknak megfelelően Vaskó Tamás viseli ezentúl a csapatkapitányi karszalagot, helyettesei Csehi Tamás és Szűcs Lajos lesznek.

vasko

– Nagyon örülök, hogy megkaptam csapattársaim bizalmát, amely nagy megtiszteltetés. Büszke vagyok arra, hogy én leszek a Dunaújváros csapatkapitánya, melynek minden körülmények között megpróbálok megfelelni. Ez komoly felelősséggel jár, hiszen olyan példát kell mutatnom játékostársaimnak, amely a szezonban mindig csak előre visz bennünket. Minden meccsen a maximumot kell, hogy nyújtsam, amely így követendő példává válhat.

– Hogyan értékeled a felkészülést?

– Az első két hétben komoly terhelést kaptunk, majd az azt követő időszak nagyon jól sikerült. A felkészülés alatt minden munkát elvégeztünk, így jó állapotban várjuk a bajnokság rajtját, mely bizakodásra adhat okot. Az első bajnoki fordulót mindannyian nagyon várjuk már. A Siófok ellen a győzelemre készülünk.