A Balmazújvárosban elszenvedett vereség kétszeresen is fájó, hiszen nem csak a három pontot, hanem két játékosunkat kiállítás, egyet pedig sérülés miatt vesztettünk el.

DSC_0165

– Jól kezdtük a találkozót – értékelte a mérkőzést Artner Tamás vezetőedző -, de a 10. percben sok minden eldőlt. Ekkor a védekezésben buta hibákat követtünk el, melynek Vaskó Tamás kiállítása lett a vége. Azonnal változtattunk a csapat felállásán, 4-3-2-es rendszerre, amire azért volt szükség, hogy továbbra is megmaradjon a két támadó fennmaradásával az esély a gólszerzésre. Ez sikerült is, hiszen megszereztük a vezetést. A félidő végén következett be Orosz Márk sérülése, amely szintén nagy veszteség volt. Az ő kiesését követően a támadó játékunk sajnos nagyon lelassult. Ezt kihasználva nagy nyomás alá helyezett bennünket a hazai csapat, akik egyenlíteni tudtak. Ez behatárolta a második félidőt, ahol sajnos két gólt is kaptunk. Csapatom ugyan szívvel-lélekkel küzdött, de a kiállítások – Vaskó és Eppel – és Orosz elvesztése soknak bizonyult.

– Mindkét oldalon sok volt a sárgalap. Ideges mérkőzés volt?

– Ez a gyors kiállítás miatt volt így, hiszen ezt a játékosok nehezen kezelik. Paprikás hangulatú volt a találkozó, melyhez hozzátartozott a gyenge játékvezetői ténykedés, aki többször a kárunkra tévedett.