Információk a 2015. augusztus 15-én 17.30-kor megrendezésre kerülő Balmazújváros – Dunaújváros PASE meccsel kapcsolatban.

A Balmazújváros stadionja a Sporttér út 5-7. szám alatt található.

A csapat stadionját itt találhatja meg.

 

Jegyvásárlás:

A jegyvásárlási információkat itt találja meg!

 

Gépkocsi parkolás:

A vendégszurkolók a Sporttér úti kialakított parkolóban tudják járműveiket elhelyezni.

 

Szurkolói magatartás:

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem ellentétes a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő elvekkel (például nem lehet politikai tartalmú), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Balmazújváros Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.

A Balmazújváros stadionját itt találhatja meg.

Hajrá Dunaújváros!