vac_dpase

Információk a 2015. augusztus 8-én megrendezésre kerülő Vác FC – Dunaújváros PASE meccsel kapcsolatban.

 

A Vác FC stadionja a Stadion utca 2. szám alatt található.

 

A Vác FC stadionját itt találhatja meg.

Jegyvásárlás:

A vendégszurkolók a helyszíni jegypénztárban vásárolhatják meg jegyeiket. 

A Vác FC vendég jegypénztára a mérkőzés napján 1615 órakor nyit ki. Arra kérjük szurkolónkat, hogy lehetőség szerint legkésőbb 1700-ig vásárolják meg belépőiket.

Jegyár: a vendég szurkolóknak egységesen 1.200 Ft/db

A jegyvásárláshoz személyi igazolvány felmutatása szükséges!

 

Gépkocsi parkolás:

A vendégszurkolók a 2-es főút mellett található ALDI parkolójában, vagy a váci Ligetben a Hétkápolna előtti parkolóban tudják járműveiket elhelyezni.

 

Szurkolói magatartás:

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem ellentétes a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő elvekkel (például nem lehet politikai tartalmú), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

 

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Vác FC Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.

 

A Vác FC stadionját itt találhatja meg.