Információk a 2015. augusztus 22-én megrendezésre kerülő Zalaegerszeg FC– Dunaújváros PASE meccsel kapcsolatban.

zte_dpase

A ZTE FC stadionja az Október 6. tér 16. szám alatt található.

A Zalaegerszeg stadionját így közelítheti meg.

Jegyvásárlás:

A vendégszurkolók a helyszíni jegypénztárban vásárolhatják meg jegyeiket. 

A Zalaegerszeg vendég jegypénztára a mérkőzés napján 1800 órakor nyit ki. Arra kérjük szurkolónkat, hogy lehetőség szerint legkésőbb 1845-ig vásárolják meg belépőiket.

Jegyár: egységesen 1.000 Ft/db

A jegyvásárláshoz személyi igazolvány felmutatása szükséges!

A jegyárakról bővebben itt olvashatnak.

 

Gépkocsi parkolás:

A vendégszurkolók az Október 6. tér 16. körül kialakított parkolóban tudják járműveiket elhelyezni.

A Zalaegerszeg stadionját autóval így közelítheti meg.

Szurkolói magatartás:

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák csapatunkat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a hazai és a vendég klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy kizárólag az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem ellentétes a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő elvekkel (például nem lehet politikai tartalmú), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, majd döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

 

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Zalaegerszeg Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.