Havasi Dániel az NBII első két fordulójában kétszer szerepelt, melyek mindegyikén egyszer-egyszer be is vette az ellenfeleink kapuját.

havasi3

– Gratulálok a két gólodhoz, mely azt mutatja, hogy sikerült beépülnöd a csapatba. Milyen érzés mindez?

– Természetesen nagyon boldog vagyok, hiszen jobb kezdésről nem is álmodhattam volna. Ez csapattársaimnak is az érdeme, akikkel minden nap keményen megdolgozunk a következő sikerekért. A Vácon elért győzelem hatalmas erő adhat a folytatáshoz, melyben azt is sikerült megmutatnunk, hogy a hatalmas hőség ellenére, a felkészülésüknek köszönhetően milyen erőállapotban vagyunk.

– A két gólon túl van-e benned hiányérzet?

– Amennyiben arra gondolok, hogy milyen lehetőségeim voltak Siófokon és Vácon is, természetes, hogy igen. Ma már az egyes kimaradt helyzetekben más megoldást választanék. Azon dolgozom, hogy ezekből a lehetőségekből minél többet értékesítsek. Csatárként maximalistának kell lennem, hogy góljaimmal tudjam segíteni csapatomat.

– Mit vársz a Magyar Kupa mérkőzéstől?

– Minden találkozón győzni szeretnénk! Erre készülünk most is. Amennyiben lehetőséget kapok a mestertől mindent meg fogok tenni azért, hogy győzelemhez segítsem csapatomat. Nagyon fontos számunkra a jó kupaszereplés, melyhez most a Gyöngyös csapatán keresztül vezet az út.