Három meghatározó játékos esett ki Balmazújvárosban a Zalaegerszegre készülő keretből, akiket nem lesz könnyű feladat pótolni. Ezt csak tetézi Csehi Tamás sérülése. Artner Tamás vezetőedzőnk ennek alapján végeztette el futballistáinkkal a heti programot, hogy összeálljon a lehető legütőképesebb kezdő tizenegy.

DSC_0012

– Nagyon nehéz a feladatunk, hiszen Vaskó Tamásra és Eppel Mártonra kiállítás, míg Orosz Márkra és Csehi Tamásra sérülés miatt nem számíthatok. A Balmazújváros elleni mérkőzés után annyit mondtam az öltözőben, hogy a kiállítások és a sérülések miatt a zalaegerszegi találkozóra lenulláztuk magunkat. A nagy kérdés az, hogy ezt a csapat hogyan fogja tudni elviselni.DSC_0014

Úgy kell pályára lépnünk, hogy a hazaiak nagyobb játéktudását hozzáállással, akarattal, a futóteljesítmény maximalizálásával kompenzálni tudjuk. A múlt heti hőséget a hét első napjaiban az óriási esőzés zavarta meg, de a heti edzésterven, beosztáson nem változtattunk, így a megtervezett munkát az előírtaknak megfelelően elvégeztük. Abban biztos vagyok, hogy játékosaim motiváltságával most sem lesz gond.