Artner Tamás vezetőedzőnk a Sopron elleni hazai találkozón számíthat Vaskó Tamás és Eppel Márton játékára, de Orosz Márk és Csehi Tamás továbbra is a maródiak listáján szerepel.

DSC_0162

– Végre hazai pályán játszhatunk. Mit várhatunk ettől a Sopron elleni összecsapáson?

– Az előző mérkőzésen letöltötték eltiltásukat a kiállított játékosaink, ők visszatérnek a csapatba. A két sérült azonban továbbra sem áll rendelkezésünkre. Őket nem egyszerű pótolni, de hazai pályán az osztályban talán legjobban passzoló, stílusos futballt játszó Sopron ellen győznünk kell. Hasonló cipőben járnak, mint mi, hiszen a sok távozó után elég nehezen áll össze a fiatalokat játszató csapat, viszont a Szombathelyről leigazolt fiatalok jó képességű, minőségi futballisták. Várhatóan két egyforma erőt képviselő együttes küzd majd a bajnoki pontokért. A hazai pálya előnyét, amely legalább húsz-harminc százalék pluszt jelent, ki kell használnunk. A gyengén sikerült első négy forduló pszichés terhét rutinosabb játékosaink segítségével kell feloldanunk, és el kell kezdenünk a pontok gyűjtését.

czár2

Czár Richárd egykori soproni játékosként belülről ismeri következő ellenfelünket.

– Hazai pályán a mi akaratunkat kell érvényesíteni. Egy évet töltöttem Sopronban, és ismerve Supka Attila felfogását, biztos vagyok abban, hogy bátran fognak kijönni ellenünk. Számunkra ez lesz a várva várt első hazai meccs, melyen meg kell mutatnunk, mire vagyunk képesek. Mindannyian várjuk már, hogy pályára lépjünk. Nagyszerű lett az új pályatest, melyen a teljes csapat bizonyítani akar.