A bajnoki nyitányon 4-2-es vereséget szenvedtünk a Siófoktól. Artner Tamás vezetőedzőnktől azt kérdeztem, hogy ezt követően mi lesz a hét legfontosabb feladata:

– A mérkőzést követően az a legfontosabb tapasztalatom, hogy igazából még nem álltunk össze. Az utolsó héten is érkeztek hozzánk játékosok, akiket nem volt időnk beépíteni. A védekezésünk nem azt tükrözte, amit a felkészülés során gyakoroltunk. Megtapasztaltuk, hogy az NB II mezőnyében a siker eléréséhez az első perctől kezdődően sokkal agresszívabban kell futballoznunk. Több gólt kaptunk pontrúgásból, ami azt jelenti, hogy az egy-egy elleni párharcokat nem oldottuk meg jól. A jövőben jobban kell koncentrálni ahhoz, hogy ebben sikeresebbek legyünk.

– Hogyan láttad a fiatalok játékát?

– Fejős Áronnak bár volt egy-két jó megoldása, nem tudta felvenni a ritmust. Tóth Csaba elfáradt, de örömünkre Havasi Dániel gólt rúgott. Nem rajtuk múlott a vereség, mivel meghatározó játékosaim több szituációban is hibáztak. Ezeken kell javítanunk a héten, hogy a Vác ellen sikeresebbek legyünk.