Csapatunk négy gólt kapott és mindössze kettőt rúgott, így vereséget szenvedett az első NB II-es találkozón a Siófoktól. Sajnálatos módon, több téren is felülmúltak bennünket az igen harciasan, az ütközéseket bátran felvállaló hazaiak. A mérkőzést követően Kopunovic Goran, a hazaiak mestere is ezt emelte ki:

– Jó meccset játszottunk a Dunaújvárossal, akiket a bajnokság egyik esélyesének tartok. Mi a mostani sikert követően is szerények maradunk. Tudjuk, hogy hol van a helyünk, és ezt sugallom játékosaimnak is. Hiszek a munkában, és az alázatos játékban. Mint mindenkinek, nekem is meg van a saját stílusom. A mai foci egyik jellegzetessége az agresszivitás, a gyorsaság, a sok futás. Mi a továbbiakban is ezt fogjuk képviselni. Mi jelenleg csupán az alap építésnél tartunk, rengeteg munka vár még ránk. Most megszereztük a három pontot, mely jó alapot ad a hétfőtől folytatódó kemény munkához. Gratulálok a csapatomnak, és sok sikert kívánok a Dunaújvárosnak.

Artner Tamás vezetőedzőnk az értékelésben elismerte, hogy ezen a találkozón a Siófok megérdemelten nyert:

– Jól kezdtük a mérkőzést, melyen húsz-huszonöt percig az történt, amit elterveztünk. A tavalyi évhez hasonlóan több lehetőséget kidolgoztunk, de azokat nem tudtuk értékesíteni. Ez megbosszulta magát, hiszen egy bal oldali beadás után szerencsétlen gólt kaptunk. Erre gyorsan tudtunk lépni, hiszen jó időben egyenlítettünk. A második hazai találat pontrúgás után született, amit hatalmas védelmi hiba előzött meg. A harmadik gólnál is hasonló volt a helyzet, így azt kell, hogy mondjam, ezen a találkozón saját magunkat vertük meg. Az azonban látszik, hogy az NB II-ben teljesen más stílusban kell futballozni, mint az első osztályban. Sokkal több az ütközés, az agresszivitás, melyet csapatom a mai mérkőzésen nem tudott felvállalni. Míg mi rengeteg egyéni hibát követtünk el, addig a Siófok nagyon lelkesen játszva megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.