Labdarúgó csapatunk mellé új támogató, mégpedig a Hartai víz csatlakozott. Mint azt a cég tulajdonosától, Grőb Jánostól megtudtam, ezentúl ők szállítják majd a palackozott ásványvizet futballistáinknak.

DSC_0517

– Mióta működik a cég?

– Családi vállalkozásunk 24 éve működik Hartán, mely egy egyéni vállalkozásként, pontosabban szódásként indult, majd került további fejlesztésre. Jelenleg a fél literes kiszereléstől egészen a 19 literes kiszerelésig palackozunk szénsavas és szénsavmentes változatban. Emellett 2 literes kiszerelésben szódavizet is előállítunk, értékesítünk. A forgalmazás mára már egy körülbelül 100 kilométeres átmérőjű környezetben zajlik vásárlóink, fogyasztóink megelégedésére. A vizet egy 260 méter talpmélységű kútból nyerjük ki, mely 180 méter mélységből érkezik. A víz minőségének bevizsgálásakor tudtuk meg, hogy a megtalált vízér ebben a mélységben gyógyvíz minőségű, így egy szűrő beépítése után tudjuk az enyhén lúgos vizet palackozni. Ennek alapján fogyasztása az enyhén savasodott emberi szervezetre kifejezetten jótékony hatású.

– Hogyan került kapcsolatba csapatunkkal?

– Ez annak köszönhető, hogy a Dunaújváros kitűnő labdarúgója, Csehi Tamás hartai fiú, akit mi nagyon tisztelünk, szeretünk. A tavalyi évben megtisztelt bennünket egy gyermek labdarúgó kupa során ő, valamint Böőr Zoltán, Farkas Viktor és Lázár Zsolt. Beszélgetésünk után talált egymásra a cégünk és a labdarúgó csapat, és döntöttem el, hogy segíteni fogok. Ezt követően indultak el a tárgyalások, melyet követően elmondhatom, hogy nagy örömömre mostantól a Dunaújvárosnak is segíthetek. A sport szeretete miatt eddig is 4-5 közeli focicsapatot láttam el szódával, így nem állt távol tőlem a labdarúgás támogatása.

 

Köszönjük!