Szombaton a 2009-ben alakult Gyirmót FC otthonába látogat labdarúgó csapatunk. A jelenleg második helyen álló győri csapat nagy esélyese a bajnoki cím megszerzésének. Eddig négyszer mérkőztünk az együttessel, két vereség, egy döntetlen és egy győzelem a velük szembeni mérlegünk. Múlt héten a tabella első helyén álló Mezőkövesd otthonából hozták el a három pontot. Az idei szezonban eddig kétszer játszottak döntetlent, egyszer kikaptak a Budaörs csapatától, a többi mérkőzésen ők ünnepelhettek.

gyirmot_dpase

A holnapi nap különösen fontos a hazaiak számára, hiszen elkészült az új, több, mint 4000 nézőt befogadó stadionjuk, melynek az avató ünnepségét szombaton rendezik. A csapat honlapján már beszámoltak róla, hogy elővételben 3500 jegy el is kelt! A mérkőzésre további 400 db ülőhely és 600 db állóhelyre szóló belépőjegy kerül értékesítésre a mérkőzés napján 15.00-órától a stadion pénztáraiban.

A mérkőzés játékvezetője Oláh Gábor, asszisztensei Pápai Zoltán és Máyer Gábor lesznek. A tartalék játékvezetői feladatokat Radványi Ádám látja el.

Hajrá Dunaújváros!