DSC_0622

– A holnap esti, Románia elleni mérkőzésre készülő magyar labdarúgó válogatott a Budai-hegység erdős lankáin található Budakeszi Vadasparkba látogatott – tudtuk meg Sallói Istvántól, a Dunaújváros sportigazgatójától, aki egyben a válogatott szakmai stábjában megfigyelőként dolgozik -, ahol megcsodálhatták a hazánkban és a Kárpát-medencében őshonos vadállatokat és háziállatokat.  A parkban mind az öt hazai nagyvadfajjal – őz, muflon, dám- és gímszarvas, vaddisznó – találkozhattak, de labdarúgóink testközelből láthatták a hazánkban már nem élő fajokat is, mint például medvéket, farkasokat, hiúzt, aranysakált.

IMG_6412

Bízzunk abban, hogy a fiúk ebből a kirándulásból is erőt merítettek az EB selejtezőre, melyen a Román válogatott a következő kerettel érkezett:

Szövetségi kapitány: Anghel Iordănescu

Kapusok: Silviu LUNG jr., Costel Fane PANTILIMON, Ciprian Anton TĂTĂRUŞANU

Védők: Vlad Iulian CHIRICHEŞ, Steliano FILIP, Nicolai Dorin GOIAN, Dragoş GRIGORE, Iasmin LATOVLEVICI, Alexandru MĂŢEL, Răzvan RAŢ, Cosmin Iosif MOŢI, Paul PAPP.

Középpályások: Alexandru Mihăiţă CHIPCIU, Ovidiu Ștefan HOBAN, Alexandru Iulian MAXIM, Doru Mihai PINTILII, Adrian Dumitru POPA, Andrei PREPELIŢĂ, Lucian Iulian SÂNMĂRTEAN, GABRIEL ANDREI TORJE.

Csatárok: CLAUDIU ANDRE KESERÜDenis ALIBEC, Florin ANDONE, Constantin Valentin BUDESCU.

 

Kedves Szurkolók!

Dunaújváros is csatlakozott ahhoz az összefogáshoz, mely az országot átszövi, a Veletek az ország jelszó zászlaja alatt. Ennek kapcsán a Románia elleni találkozóra jegyet nem szerző dunaújvárosi szurkolók az összecsapást óriás kivetítőn nézhetik városunk főterén, ahová kilátogatnak labdarúgó szervezetink is.