A szombati győri mérkőzés után a Gyirmót csapata a tabella élére ugrott. Eppel Márton idén februárban igazolt csapatunkhoz. A 24 éves csatár így látta a találkozót:

eppelEppel: Nagyon vártam a mérkőzést, egy remek csapat otthonába látogattunk. Gyirmóton most nagyon komoly háttér van, rendkívül jók a körülmények. A szombati stadionavatón több ezer szurkoló bíztatta őket. Motiváltak a játékosok és sokat számít.
Nyerni mentünk. Első félidőben kiegyenlített játékot produkáltunk, voltak helyzeteink de nem tudtuk értékesíteni. A második félidőben ugyan fejeltem egy gólt, de az asszisztens szerint lesen álltam, ezért nem adták meg. Úgy érzem, hogy kiadtam magamból a maximumot, csak a gól hiányzott. A második félidőben ők jobban domináltak. Jó csapat a Gyirmót.

Szombaton a Szeged együttesét fogadjuk, akik jelenleg a 12. helyen, előttünk állnak a bajnokságban.

Győzni kell. Optimista vagyok, szeretnék gólt szerezni. Jó a csapat, van játékunk, remek emberek vannak minden posztra. Nagyszerű a közösség, nincsenek klikkek, egy irányba haladunk. Egy olyan csapat, ahol összhang van pályán kívül is, akár öt pontot is jelenthet a bajnokságban. Nekünk is idő kellett, hogy összekovácsolódjunk, de úgy érzem összeállt a társaság.