U19-es csapatunk négygólos győzelmet aratott Szigetszentmiklóson!

szellak

 

Szigetszentmiklós – DPASE 0:4 (0:1)

Egygólos szünetbeli vezetést követően a második játékrészben mutatott jó játékának köszönhetően magabiztosan győzött Jakab Elek csapata.

jakab

Jakab Elek vezetőedző: – Játékunkban alkalmaztuk a labdabirtokláson alapuló támadó játékot, aminek a gyorsaságán és labdabiztonságán még van mit csiszolni. A találkozó során a labdavesztés után a visszaszerzési szándékban a letámadást alkalmaztuk. Szervezettségben már megjelentek a gyakorolt elemek, de a kivitelezés tempóján gyorsítanunk kell. A 30. perc után egyre folyamatosabbá vált a játékunk, ami góllá érett. A folytatásban az ellenfél fokozatosan elfáradt, így növekedett a mezőnyfölényünk. Sajnos kimaradt egy büntetőnk, azonban egy oldalszabadrúgásból sikerült gólt szereznünk, ami eldöntötte a mérkőzés végkimenetelét. Az ellenfélnél néhány Vasas Akadémiát is megjárt játékos volt, de magabiztos játékkal végül sikerült a győzelem.

Dunaújváros: Késmárky – Katona, Koval, Keresztúri, Bartha – Szabó, Csala – Takács, Szellák, Kis – Nagy. Cserék: Vajda, Csányi, Vitos, Győrfi. Vezetőedző: Jakab Elek

Góljainkat Nagy D., Keresztúri B., Kis B., Szellák.S. szerezték.

Csapatunkban Takács és Szellák, míg az ellenfélnél Fazekas játékát lehet kiemelni.