szolnok_dpase

Információk a 2015. szeptember 12-én 19 órakor megrendezésre kerülő Szolnoki MÁV FC – Dunaújváros PASE meccsel kapcsolatban.

A Szolnok stadionjának címe: Szolnok, Tiszaligeti Stadion 9735. Hrsz.

 

Jegyvásárlás:

Felnőtt: 1.000 Ft

Diák/nyugdíjas: 500 Ft

Hölgyek és 14 év aluli személyek ingyen tekinthetik meg a találkozót.

A vendégszurkolók a helyszíni jegypénztárban készpénzzel vásárolhatják meg jegyeiket, ahol személyes adatok megadása nem szükséges, ahogy klubkártya sem.
A szolnoki stadion vendég jegypénztára a mérkőzés napján 1800 órakor nyit ki. Arra kérjük szurkolónkat, hogy lehetőség szerint legkésőbb 1845-ig vásárolják meg belépőiket.

 

Jegyár

A felnőtt vendég szurkolóknak 1.000 Ft/db, a diák és nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezőknek 500 Ft/db.

A hölgyek és 14 év aluli személyek ingyen tekinthetik meg a találkozót.

 

Gépkocsi parkolás

A Tiszaligetben nem lehet eltévedni, de a Gulyásfesztivál miatt a stadion környékén nem lehet parkolni!  A gépjárműveket így a stadiontól gyalogosan kb. 15 percnyire lévő Auchan parkolójában kell hagyni!

 

Szurkolói magatartás:

 

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem ellentétes a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő elvekkel (például nem lehet politikai tartalmú), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

 

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Szolnoki MÁV FC stadionjának rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.

 

 

 

Hajrá Dunaújváros!