A Talentum program keretében már bemutatkozott Dobos Áron, aki az U17-es csapat kiválósága, de rajta kívül még négy fiatal, tehetséges játékos kapott lehetőséget a szerdai edzőmérkőzésen.
Az U19-es csapatból Bartha Kristóf, Kis Róbert Barna, Vajda Dávid, az U17-es gárdából pedig Dobos Áron mellett Novák Zsombor léphetett pályára.

BarthaNovakDobosVajdaKis

Bartha Kristóf, Novák Zsombor, Dobos Áron, Vajda Dávid, Kis Róbert Barna

Artner Tamás vezetőedző elégedetten beszélt a srácok teljesítményéről. Ők így látták a mérkőzést:

Bartha: Nagyon boldog voltam, hogy lehetőséget kaptam az első csapattal pályára lépni. A támadó játékban még fejlődnöm kell, de a védekező részét jól megoldottam. Azon dolgozom, hogy a későbbiekben is részt vehessek az első csapat mérkőzésein.

Kis: Amikor megtudtam, hogy behívtak a mérkőzésre, nagyon meglepődtem. Ez óriási megtiszteltetés. Remek érzés volt a felnőtt csapattal játszani. Sajnos a 20. percben egy bokasérülés miatt le kellett cserélni és így nem tudtam többet hozzátenni a játékhoz. Bízom benne, hogy a jövőben lesz még lehetőségem bizonyítani.

Vajda: Köszönöm, hogy felvittek, jól éreztem magam a pályán. Igyekeztem a legjobb teljesítményt nyújtani. Fantasztikus dolog a nagy csapattal együtt játszani és célom, hogy minél hamarabb bekerüljek a felnőtt együttesbe.

Novák: Úgy gondolom, hogy a játékom még lehet ennél jobb, és remélem kapok még lehetőséget, hiszen célom, hogy a későbbiekben az első csapatban szerepelhessek. Nagyon megtisztelő érzés, hogy részt vehettem a találkozón. Ezúton is szeretnék gratulálni csapattársamnak, Dobos Áronnak, aki gólt is szerzett a mérkőzésen.

Mind a négyen megjegyezték, hogy a felnőtt csapat nagyon készségesen fogadta őket és óriási megtiszteltetés volt számukra a mérkőzésen pályára lépni.

Gratulálunk a fiúknak és további sok sikert kívánunk!