Mai napon ünnepli 48. születésnapját Székely Tibor, csapatunk másodedzője.

edzo2

Szombathely az otthonod, Szigetszentmiklósról érkeztél. Hogy érzed magad Dunaújvárosban?
Jól érzem magam, dolgozunk, munka van bőven. Egy új csapatot kell formálni, haladunk előre. Picit nehezen indultunk, de a társaság vevő a munkára, egyre jobban kezd összeállni a csapat. Nyertünk Sopron ellen, Szolnokról hoztunk egy pontot és a szombati Csákvár elleni mérkőzésen is a győzelem a cél, hiszen szeretnénk az első hat között végezni.

Milyen rövid és hosszú távú terveid vannak a jövővel kapcsolatban?
Vannak egyéni elképzeléseim is és nyilván a csapattal is tervezek. Dunaújvárost szeretnénk minél eredményesebben összerakni, szeretnénk a legelőkelőbb helyen végezni a végelszámolásnál. Természetesen nem mondunk le az első osztályról, de reálisan nézve az első hat közé kerülés a cél.
Jelenleg az MLSZ-ben járok az UEFA Elite Youth A tanfolyamra, melynek célja, hogy naprakész és modern ismeretanyaghoz juttassa az élvonalbeli utánpótlás labdarúgás területén tevékenykedő edzőket. Fontosnak tartom a szakmai képzettségemet növelni, amit a későbbiekben kamatoztatni is szeretnék.

Mivel töltöd szabadidődet? Mit jelent számodra a kikapcsolódás?
Fejlesztem a számítógépes ismereteimet, amit élvezek is. Új programokat tanulok, telepítek, melyben kollégák is segítenek, de a szabadidőmet – ha lehet – a családdal, kirándulással töltöm. Bejártam a környéket, Szelidi-tónál pár napot eltöltöttünk. Nekem a természet a hobbim és ez remek kikapcsolódás.

Lesz születésnapi ünneplés?
Igen, szűk családi körben.

Tibor négy leány és egy fiú gyermek büszke apukája! Gratulálunk és nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!